Uğur Aslan'ın ailesinden üzücü haber! Depremde enkaz altında kaldılar...

BİR YORUM YAPIN 6

isa okur 1 yıl önce

sen neden gidip yardım etmiyorsun?D'den ve başka yerlerden gelen paranla 3 günlüğüne 15 adam tut olmuyor mu?ailen için çok mu?

talip 1 yıl önce

Acı çok büyük, içinde hissediyor, ancka 10 bin den fazla yıkılan binadan bahsedilmekte, sahadaki ekip personel sayısı 20 bin. her binaya ancak 2 kişi düşüyor. Ayrıca ekipman gereksinimi var ki, bununda imkanı yok. görüyoruz her göçükte 10 15 kişi çalışmak zorunda ancak iş çıkıyor. Allah cc sabırlar versin.

abdullah ünal 1 yıl önce

devletten milletten ALLAH razı olsun kamera acıpta acitasyon yapmayın herkes elinden geleni yapmakta İNSALLAH herkes ailesine bir an önce sag saglim kavusur ....devler sanatcı ve ailelerine öncelikmi tanısın

Hüseyin 1 yıl önce

Ya abim çok geçmiş olsun gerçekten Allah sabır versin yardım etsin ben bilhas gitmiş 112 çalışanı olarak yıkım çok büyük gerçekten durum çok kötü insanlara yardım yok ama gerçekten çok büyük yıkım var yani devlet edecek yardım ama olay büyük baya malesef Türkiye değil dünya uğraşsa zor yanı sabir biraz

kemal 1 yıl önce

sen bile gitmediysen düşün artık neden.

fırat kalkanı 1 yıl önce

Türkiyemize geçmiş olsun...ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dileriz.acımız büyük devlet ellerinden geleni yapıyor kimse provatörlük yapmasın.