İstanbul'da deprem için en riskli ilçeler hangileri? İstanbul'da depreme en dayanıklı ilçeler

BİR YORUM YAPIN 6

yusuf 2 ay önce

istanbulda şiddetli bir depremde yıkılmayan yerlerde bi işe yaramaz hale gelecektir.düşün ticari hayat,trafik,içme suyu,gıda,sağlık hizmeti,eğitim öğretim,turizm,asayiş,daha sayamadığımız bilmediğimiz ne sıkıntılar. sonuç feragat edeceğiz.kentsel dönüşüme destek olmalıyız.çocuklarımız için.

MaKuS 2 ay önce

Israrla 16 milyon diyorsunuz . Rahat 20 milyondur İstanbul'un nüfusu . Yabancılar ve turistlerle birlikte belki de daha fazladır , eksik değildir .

Orhan 2 ay önce

Güngören in sahil kesimleri diye yazılmış. Güngören de deniz mi var da ben bilmiyorum.

Toplam 1 beğeni

sevgi 4 ay önce

hangi ilçede olacağının ne önemi var? istanbul'da deprem olunca hiçbir yere ulaşamayacağız. 1999 adapazarı depreminde ulaşılamadıysa 2023 maraş depreminde çevre illerdeki AFAD kendi başının çaresine bakamadıysa. istanbulun ilçelerinin ne öenemi var her yer aynı. idrak etmek çok mu zor. bir an önce yeni binalar yapılmalı istanbul boş arazilere hazine arazilerine taşınmalı. 1950 -2000 yılları arasındaki binalarda bulunan eksikler, hatalar biliniyorken ilçenin ne önemi var.

Toplam 2 beğeni

müsefir 4 ay önce

üsküdar çamlıca civarı en sağlam zemine sahip olmasına rağmen adı bile geçmemiş. neye göre yazıyorlar yukarıdaki bilgileri

Necati Çelik 1 yıl önce

Alibeyköy hem riskli bölgede hem sağlam bölge listesinde nasıl oluyor

Toplam 4 beğeni