Şahan Gökbakar'ın 'çadır' üzerinden oluşturduğu algıya Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi!

BİR YORUM YAPIN 16

Emine 1 yıl önce

Şu süreçte Haluk levent'ten başka kimseye güvenilmeyeceğini öğrendim.Şahan bey oturduğu yerden ahkam keseceğine daha fazla konteyner yaptırıp yollasaydı,daha insani bir davranış olurdu.Hariçten gazel okumaya benzemez.

vatandaş 1 yıl önce

Şahan sende filimlerindeki tiplemende çok iğreç ya bir ekranlardan uzak dur tweetlerden uzak dur şu yüzünü görmeyelim el insaf ya bıktık ya senden.

VatandaşŞş 1 yıl önce

sen git ŞAHAN İVEDİK çek

Bilge 1 yıl önce

Şahan gökbakar çirkin söylemleriyle kendi kişiliğini ortaya koymuş kendisi ne yapmış acaba fesatlıktan bir kaç sanatcı var öleceksiniz yazıklar olsun sizler gibi insanlara çatlayin

Toplam 1 beğeni

müslümbaba 1 yıl önce

Şahan, sen git Recep İVEDİK ini çek, paraları cukkala, bu tür konular seni aşar

Toplam 1 beğeni

EBUBEKİR BALCI 1 yıl önce

Ayı palağı işte

Toplam 1 beğeni

mersinli 1 yıl önce

Şahan GÖKBAKAR Gündemden düşünce Haluk Levente sardı aslında siyasi düşünceleri aynı olsada Gündeme gelmek için bunlar birbirini satarlar. Gökbakar iyi veya kötü ne ararsan altından o çokar

Toplam 1 beğeni

yaz 1 yıl önce

hem kızılaya yardım etmeyin kan vermeyin diye propaganda yapıyorlar hem de kızılayın çadırı kanı afada devlete derneklere maliyetine satmasına karşı çıkıyorlar. bu kızılay yardım gelmezse bir gelir elde etmezse nasıl ayakta duracak? Gönüllülerin yanında maaşlı çalışanları da var. Ben bugünkü kızılaydan memnunum dünyanın neresinde afet varsa koşuyor. Çadırları da kışa dayanıklı üretmiş chp dönemindeki eski ham bezden yapılan çadırları üretmeyi bırakmış bilim ve tekniğini geliştirmiş.

Toplam 1 beğeni

Volkan 1 yıl önce

Şahan aslen İranlıdır Türkiyede yer içer kazanır ama devleti gerektiği gibi sevmez.Gezide ortalığı yakıp yıkan,ambulansları ateşe veren,esnafın dükkanını yağmalayan çapulculara destek vermişti.Onu rahatsız eden H.Leventin deprem yardımları sırasında devletle işbirliğine girmesidir.Devleti suçlamadığı için Leventi sevmiyor.

toto 1 yıl önce

yapmasan neden yapmadın derler, yapsan neden yaptın derler. biz allah razı olsun diyoruz. çalışmış uğraşmış ve yardıma koşmuşlar.

aaaa 1 yıl önce

korunaklı olmayan çadır kuruyorsan hiç kurma birader bırak kızılay kursun

Mahmut Akar 1 yıl önce

Binlerce kirlenmiş oyuncak! Yazık, kendi çocuklarına verirler miydi acaba...

çetin 1 yıl önce

şahan sen ne yaptın şimdiye kadarda önüne daha doğrusu işine gelkeni eleştirşiyorsun ,aynaya bak ne olursun

Ayışığı 1 yıl önce

Kızılay bir devlet kuruluşu değil stk devletten maddi yardım almaz bunu millete neden anlatmaz kızılayın başındaki zat ağzında kem ediyor lafı tabi algı oluşturanlar fitnesini can siparane savunurken bizimkiler fos

Konyalı 1 yıl önce

Bazıları iş yapar şahan gibiler laf yapar