Sinan Albayrak seçim sonrası depremzedeleri hedef alan kirli zihniyete ateş püskürdü!

BİR YORUM YAPIN 19

21Misafir 1 yıl önce

Demek akıl, vicdan ve izan sahibi sanatçılar da varmış! Çok şükür!

Aslı 1 yıl önce

İyilik karşılıksız olur, karşılığı olsa iyilik olmaz.”Katilinize aşıksınız “ne yani Erdoğan mı depremi yaptı.Allah sizin elinize karıncayı dahi düşürmesin.

kaya 1 yıl önce

güzel cevap allah senden razı olsun

isa okur 1 yıl önce

Katılıyorum kahraman kardeşim.Namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı ve sizin gibi fikrini açıklayabilmeli.

HÖD HÖD 1 yıl önce

Deprem bölgesine bu hakareti yapanlara bölgenin belediye başkanları on tır 50 tır herneyse doldurup CHP genel merkezinin önüne getirecekler bu hakareti yapanlar gelip yardımlarını oradan geri alsınlar. LANET OLSUN SİZİN YAPTIĞINIZ YARDIMLARA

mustafa 1 yıl önce

deprem bölgesindeki insanlara,da çok iyi biliyorlar,ki reis giderse açıkta kalacaklar kime güveniyorlara sandıkta gerekeni yaptılar bunada saygı duymak lazım.saygı duymayan zihniyet belli zaten ucube zihniyet

Raşit YILMAZ 1 yıl önce

helal olsun sana.Bu insanların ne mal olduğunu anlayabilene.

Mustafa 1 yıl önce

Biz diyor muyuz Yunan kaçarken sizi burada unutmuş diye insanlıktan nasibini almamış yaratıklar. Devletim herkese yeter. İyilik yapıp başa kalanlar da olmaz olsun.

Misafir 1 yıl önce

Sinan bey size katılıyorum başlığı ilk okuduğumda haberin içeriğini okumadan önce bu sözü Depremzedelere söylediğinizi zanedip size kızdım haberi okuyuncada size kızdığım kendime kızdım Hakkınızı helal edin.

Selami 1 yıl önce

Allah razı olsun Sinan kardeşim. Sanatçılarımız böyle mücadele etmesi çok güzel bir şey. Türk halkı yanınızdadır. Sizi de kardeşinizi de çok seviyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.

edeler 46 1 yıl önce

helal olsun sana bir insan yaptığı yardımı dile getirerek farklı bir partiye oy verdi diye bu kadar kin kusarak konuşuyorsa ve daha beter olun hepiniz ölün diye konuşuyorsa İnsanlıktan çıkmış UCUBE bir hal alımıştır bende bir deprem zede olarak o ucubelere sesleniyorum ve onları ALALAH havale ediyorum ALLAH onları ıslah etsin

AYHAN UZUN 1 yıl önce

Dediklerine aynen katılıyorum. Kendi gibi düşünmeyenleri linç etmeye çalışan tam bir faşizan yaklaşımda bulunanlara sorsan, biz insan haklarına saygılıyız özgürlük falan filan derler ama kendi gibi yaşam biçimi olmayan insanları aşağılarlar, onun için % 25 i geçemezler.

Nokta 1 yıl önce

Kentsel dönüşüm sürecine engel olan CHP, asıl seçimde cezalandırılması gereken CHP'dir. Ayrımca depremler sonrasında AK Parti'nin sağlam bina yapabildiği de kanıtlanmış oldu. Bölgedeki TOKİ binalarında maşallah sıva çatlağı bile yok arkadaş. Böyle bir durumda aklı çalışan depremzede vatandaş illaki de Erdoğan'a verir oyunu.

Zaza 1 yıl önce

Devlet her türlü imkanıyla canla başla oradayken, millet her türlü imkanıyla yardıma koşarken, aklı sıra küçümsediğiniz sarıklılar, cübbeliler canlarını dişe takarak orada insanlara yardım ediyorken siz neredeydiniz! Atatürkçü düşünce dernekleriniz, çağdaş! yaşamı destekleme dernekleriniz neredeydi. Depremde ezilen ne depremzedeler, ne de devletti. Ezilen sizdiniz. Neredeyse deprem AKP yaptı diyecekler artık. Depremzede kardeşlerimiz sizi de, devletini de çok iyi tanıyor.

mersinli 1 yıl önce

Demek ki Artislerin içinde bir kaç tanede olsa Bu VATANI SEVEN bunu kaleme dökenler de varmış TEŞEKKÜR EDERİZ