Begüm Polat: Siz yardım yaptınız diye kimse istediğiniz yer oy veremez!

BİR YORUM YAPIN 10

zafer gülten 11 ay önce

yalnız AKP nin işi biraz zor düşünmek gerekirse---dikkat ederseniz muhalefete oy verenler genellikle varlıklı,zengin semt insanları,AKP nin oyunu topladığı yerler ise bilhassa dar gelirli insanarın oturduğu semt ve şehirler,ayrıca arada kültür farkıda var,muhalefete oy verenler arasında yüksek tahsiili kişiler çoğunlukta.ve tabibu zengin kesim partisi kazanamdığı için devlete maddi desteğini kısmaya bakacak,vergi verirken ,fatura öderken zorluk çıkaracak,yardım kurumlarına yardımda bulunmuyacak. buda AKP yi madden zorlayacak.

Gaziantepli 11 ay önce

Yalan bunların yardım ettiği. Bunlar akşam sabah Kızılay, AFAD ve devlete iftiralar atarak yapılacak yardımları önlediler. Yardım yaptılarsada kendi kurdukları uyduruk kurumlara yapmışlardır ve paralar depremzedelere ulaşmamıştır.

Tepki 11 ay önce

Tavırlarına kurban olayım..!Helal sana ve senin gibi insanlara..!

Bahtiyar 11 ay önce

Ulan şu sendeki cesaret lazım bu millete işte. O zaman bu yunan tohumlarını bak nasıl gerçekten döküyoruz denize.

vatandaş 11 ay önce

VAN DEPREMİNDEN SONRA, VAN ŞEHRİ YENİDEN İNŞA EDİL Dİ ? sonuç?

ömer faruk kara 11 ay önce

Fatma BEGÜM hanım çok güzel özetlediniz.Anlayan anladı .Anlamak istemeyen ya da anlamayanlar zaten eşşekler.Onlara yapacak bir şey yok.Kendilerini insandan saymasınlar...

KÜRŞAD 11 ay önce

adamsın Begüm polat

Kul insan 11 ay önce

Depremzedeler mazlum. Mazlumun bedduasından sakınınız. Duasını alınız. Olanlar oldu. Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ın cc. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur. Cumhurbaşkanımızın samimi yardımı vefa ile karşılık buldu. Eden bulur . İyi ise iyi kötü ise kötü.

bu vatan bizim 11 ay önce

İşte böyle bir zihniyet 86 milyonu kucaklayacağız yalanı atıyor kendi yalanlarını kendileri ortaya çıkartıyor kendileri gibi düşünmeyenlere hakaretler edebiliyorlar sonrada çıkıp biz medeniyiz diyorlar medeniyet buysa ben istemiyorum o medeniyeti başlarına çalsınlar

Yozgatlı 11 ay önce

Ağzınıza yüreğinize sağlık. teşekkür ederiz