Della Miles, depremzedenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektubunu paylaştı

BİR YORUM YAPIN 9

Master 11 ay önce

Abla kusura bakmada bukadar problemin icinde senin Cumhurbaskanini bir dakika bile oyalaman dogru degil anladigima gore acil bir durumunda yok sadece laf kalabaligi yapmissin sen desende demesende deprem bolgesi calismalari son gaz devam ediyor chp lilerin soylemlerinide dunya alem biliyor birak su gereksiz isleri orayi burayi arayip duruyorsun.niye elin sanatcilarina firsat veriyorsun.bence otur bi dusun. Senden cok ben gormek isterim reisi ama mumkunmu 80 milyon kiside gormek ister.

CİMER çöktü: 11 ay önce

Reis kuşatıldı derken yalan söylemiyorlar. 15 Temmuz öncesinde gibiyiz.

Sn. Miles'a: 11 ay önce

Keçili kız bile külliyeye davet edildi, milli projeler için 200 kez yazan biz ilim adamlarına dönüş dahi olmadı. Sn. Miles'a arzederiz.

EKO 11 ay önce

CİMER diye bir allame var, ne olduğu, kime yazıldığı, ERDOĞAN a haberi olması gereken şeylerin ulaşıp ulaşmadığı belli değil.

Testere 11 ay önce

Amerika daki Solcular nerdesiniz alın şunun ifadesini yok edin

Misafir bey 11 ay önce

CB ye ulaşmak bukadar zor olmamalıdır yüksek kanaatim ergoganın bu durumdan haberi bile olmadıgıdır

OKUYUCU 11 ay önce

Elin Amerikalısı değil Müslüman kardeşin paylaştı.. bunu düşünmeliyiz.

Della Miles'a: 11 ay önce

İzmir'de kamu görevlisi bir uzman hekim, 9 hastaya damardan mikrop bulaştırıldığını, 4.285 hastaya verilen radyoaktif ilacın resmi giriş kaydının olmadığını, 85 sayfa resmi belge ve başmüfettiş raporuyla ispat etti. Başmüfettiş "kovuşturmaya yer yok" dedi. Bu karara basan suçlular, o hekim aleyhine tazminat davası açtı. O hekim 2 senedir mahkemeye gidip geliyor. 200'ün üzerinde yazı yazdı CİMER'den ve AKİM'den. Vicdanlar rahat mı?

Asıl ders: 11 ay önce

Ne acı. Bir grup ilim adamı da "patlayıcıların erken tesbiti mümkün" diye yüzlerce yazı ile randevu talep etti ama alamadı. Della Miles'a mı yazsaydık?