Demet Akalın'dan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a dikkat çeken yorum!

BİR YORUM YAPIN 31

H.G. 10 ay önce

Toplumun ahlak ve maneviyatı kadının eseridir. Kadına şiddetin artması kadının bozulduğunun göstergesidir. Erkeği yetiştiren de kadındır.

yusuf 11 ay önce

Bakan da senin ahlaki adımlarını yakından takip edecekmiş..!

MMM 11 ay önce

Kendisi de biraz Türkçe bilse iyi olurdu....

Mehmet Naim 11 ay önce

Seni Yürekten kutluyorum hanım kardeşim canım kardeşim Helal olsun sana ağzına sağlık

Bjk56 11 ay önce

Kadına şiddet kadar başınıza taş düşsün

Önce Vatan. 11 ay önce

olmazsa seni bakan yardımcısı yapalım sanki oy verdin bize sen git kılıçoğlunu takip et.

mehmet 11 ay önce

Çok temiz bir kadına benziyor. İnşallah kadın ve erkek arasındaki dengeyi koruyacak yasal düzenlemelere önayak olur. İslam esaslarına göre aile kurumunu ele alırsa zaten ortada bir sorun kalmaz. Tabi islam hukukuna göre ailede kadının yerinin ne olduğunu bilmeyenler hemen saldıracaklar. İslama göre bırakın kadına, canlıya şiddet bile yasaktır. Erkek ailenin nafakasından sorumlu, oysa kadın sorumlu değildir. Kadının kazancı kendisine, isterse aile bütçesine destek verir, istemezse vermez.

amca 11 ay önce

Ne kadına şiddeti yaa. Merhaba tanışabilir miyiz diyen delikanlıya SAPIIIIKKKK diye bağırıp ihbar eden göğsü göbeği açık üç parmak etekli kadınların her söylediği muteber kabul ediliyor ama adam istediği kadar kendini savunmaya çalışsın inanan yok. Ne kadına şiddeti!!

nevzat 11 ay önce

demekki ak partililerle chp lilerin oyları bir değilmiş birde kendilerini aydın ilerici çağdaş görüp halkı aşağlamaları yokmu bunların

Murat Kahraman 11 ay önce

Kadına şiddetle yabancı dil bilmenin ne alakası var? Şiddetin almancası, ingilizcesi mi olur? İnsanlık dilini bilmeyenlerin kendileri bir şiddet olur zaten!

M. Ali 11 ay önce

Helal olsun Buket Aydın...

zeyni 11 ay önce

aileyi ayırmaya odaklı değil birarada tutacak yaptırımlar olsun.kadının beyanı gözden geçirin en az bir şahit de olmalı karakola gider iken

Önce Vatan. 11 ay önce

dmet şu ülkede en son konuşacak insansın, sen kendi şahsiyetinde karekterinde insanlar yaratmak istiyorsun kadına şiddet diye bir şey yok karı koca anlaşmalıkları vardır, ilk günden bakanı baskı altına almayamı kalkıyorsun sokak kızı demet, LAYIK olsaydın seni yapardık.

Doğrucu 11 ay önce

Demet Akalan seçimlerde açıkça Millet İttifakına destek verdi. Ama seçimi Erdoğan kazanınca hemen yanaşma çalışmaları başlamış!

Hak 11 ay önce

Kurandaki Kadın haklarından muhakkak bilgisi vardır..Bir adalet getirecektir.