Hakan Ural'dan Melek Mosso'ya tarihi ders! "Sana ne yapıldı bu ülkede?"

BİR YORUM YAPIN 17

Mahmut 10 ay önce

Ağzına sağlık kadının anladığı 2 şey vardır biri para diğerini herkes biliyor.

Toplam 2 beğeni

Numan 10 ay önce

Her türlü ahlaksızlığı, rezilliği dibine kadar yaşayan siz. Kıytırık bir ödül aldığınızda aşağılanan, hakir görülen biz. Kim hangi özgürlüğünü kısıtladı? Bak diğer sitede Zendaya kıyafetinden dolayı Roma'da bir restorana alınmamış. Bizde böyle bir şey yaşasanız kıyameti kopartır, "Laiklik elden gidiyor" naraları atardınız. Soytarılık ta bir yere kadar ama.

Toplam 4 beğeni

Asena 10 ay önce

Sana ne dendi bu ülkede kıyafetlerine baksana sanatçı örnek olur sen Avrupa yalakası çıktın defol git

Toplam 2 beğeni

Siri 10 ay önce

Sürekli kadın öldürülüyor ve kimsede tık yok yetmez mi. O da sanatçı olarak sorunlara ışık tutulsun istemiş. Gündemde tutmak istemiş. İllaki bize mi bir şey yapılması gerekir, kızımız, kardeşimiz, komşu kızı var.

Zincir 10 ay önce

Ülkemizi kötülüyerek ün yapmaya çalışmayın artık beğenmiyorsunuz ama hala bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz ayıp ya bunlar Avrupa yalakaları beğenmeyen o bayrak altında ve ezan altında yaşamaz defolur gider

Toplam 7 beğeni

Acemkizi 10 ay önce

Melek kızımızın ağzına sağlık çok güzel konuştu tebrikler Hakan Ural a ne oluyor onu anlamış değilim tamam tarafını biliyoruz o yüzden ekmek yediğinizde fakat karışmak fikir beyan etmek senin ne haddine

Hasan 10 ay önce

Haaahaha hakan ural ve sanat camiası

misafir 10 ay önce

Para kazanmak için reklam olsun diye Türkiye'mizi kötüleyenleri sıkı takip etmek lazım. Ödedikleri VERGİLER denetlenebilir. Denetleme sonucunda ceza verilecek ise KAMUYA AÇIKLAMAK lazım (örnek olsun).

Toplam 2 beğeni

emre 10 ay önce

ya sanatçı bozuntuları çıplaklığı alıştırmaya çalışıyor ülkede kadına yapılan bir laf etme yok biz çıplaklığa topçuluğa laf ediyoruz bu toplumu bozuyor. ülke üstü düzeyinin artık köklü birşey yapması lazım önce lgbt ile başlanıp değişim yapılmalı acil

Bjk1903 10 ay önce

Hakan Ural çok ama çok haklı. Fakat bu kalpleri gözleri mühürlü olan insanlara ne derseniz deyin anlamayacaklar. Boş kafa ile meydanda bağırıp duruyorlar anlamsız bir şekilde.

Toplam 2 beğeni

Hikmet 10 ay önce

Helal Olsun Abi Sana Valla Helal Olsun

Toplam 1 beğeni

Adalet Sevdalısı 10 ay önce

Ben Hakan Ural'a devletine sahip çıktığı için minnettarım. Bu devletten zere kadar zarar görmediği halde nankörlük yapanlara lanet olsun.

Toplam 1 beğeni

sultan 10 ay önce

HAKAN BEY sanada özel teşekkürler bu zevata cevabını verdiyin için

Toplam 3 beğeni

Osmanlı'torunu 10 ay önce

bunları hiçbir yere çıkartmıyacaksın acından rezil olsun..

Toplam 2 beğeni

bayram öztürk 10 ay önce

ne sanatı ne sanatçısı kokoş sanatı

Toplam 2 beğeni