Hazımsızlar kulübüne bir isim daha! Orhan Aydın Tamer Karadağlı'ya yüklendi

BİR YORUM YAPIN 58

naahhah iyiki zeusum 8 ay önce

Seninle aynı kalitede kim varsa toparla Tamer hoca

Bilal/Karabük 8 ay önce

Tiyatro adı üstünde Tİ YAT RO....Oyuncu bozuntuları...Deyyo senin özelliğin ne ki, vatan hainliği birinci sanatınız....size mi verilecekti makamlar...yargıçları dahi kendi adamlarınızdan atadığınız dönemler bitti...ARTIK DİNİNİ DEVLETİNİ BAYRAĞINI SEVENLER REVAÇTA...

E.A 8 ay önce

Sen kimsin ki..?? Seni sokakta kim taniyor acaba..?? Reis keşke Tamer Karadağlini daha erken atadaymiş.. Ne yedugu belirsizler ortaya dökûlmeye başladi..

Adanalı. 8 ay önce

Siz kimsiniz laaaa,hadsiz bizden olmayan adı ahmet mehet kendini saklayan sanatcı bozuntuları,bizden olmayan hadsizler hemen şimidi durmayın istifa edin,yerinize yerli ve bizden sanatcılar gelsin.

Metin 8 ay önce

Tamer KARADAĞLI' nın bundan sonraki görevi KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI. Hazımsızların topluca kalpten zıbarmasına vesile olur. Ülkede bu parazitlerden kurtulur.

seret 8 ay önce

Orta yerinizden çatlayınnnnnn.

Karamanlı 8 ay önce

ulen kendiniz arpalık olarak kullanıp rakı meze sofraları kuramayınca çıldırıyorsunuz yazıklar olsun sizle, Tamer Karadağlı arkandayız

Kafkasyalı 8 ay önce

Önce ağzına bıyığına tipine bak ne olduğunuz belli önce insan ve sdam.ol sen kendini ne sanıyorsun laik yobazların şımarık moruğu.

Vatandaş 8 ay önce

Amerikan oğlanları tek tek piyasaya sürülüyor..

hande 8 ay önce

Hazimsizlik mı? Bu adam kim ki onu hazmedemesinler? yalakalik yaparak bir yerlere gelmek ne zamandır kiskaniliyor?

MURAT 8 ay önce

bıyıklardan belli cismi

Ilgım 8 ay önce

Biz zaten biliyorduk sizin ne tür bir kumaş olduğunuzu.Karadağlı da görmüş oldu.

ihtiyar 8 ay önce

iste bizdeki dinazorlar tarihte oldugu gibi sizde yok olacaksiniz herseyden evvel dürüst olun dogru konusun bilgi ve becerisi az diye o makama getirildigimi seni gidikliyan eksigi varsa zaman icerisinde tamamlar bu zamana hangi oyunu hangi ülkelerde gösteriye sundunuz kac tiyatro ödülünüz var (internasyonal) manada? hazimsizliginiz sayin Devlet Baskanimizin Tamer beyi o makama getirmesi

Ismail Hakki Efendi 8 ay önce

Bir hazmedemediniz soda tafsiye ediyorum hazminizi kolaylastirir karadagli TAM Isabet hayirli olsunI

Toplam 8 beğeni

Cumhuriyetin Cumhuru 8 ay önce

Bu tiplerin de hep "cumhuriyetin temeli , cumhuriyet de cumhuriyet" diye tutturmaları çok gıcık.. Sanki babaların özel malı, sanki sadece kendileri yaşıyor bu ülkede, tiyatroyu da , cumhuriyeti de kendi tekellerine almış, çoğunluğu dışlıyorlar. Ne Cumhuru tanir, bilir, ne de Cumhuriyetin ne olduğunu.. medeniyet düşmanı medeniyetsiz cahil aklıyla Oturur zırvalarlar böyle, ona buna laf sokmaya çalışir, aşağılar, dıslarlar kendini bilmeden..

Toplam 9 beğeni