Kanlı para oyunu nedir? Okullardaki yeni tehlikeye veliler dikkat!

BİR YORUM YAPIN 8

zafer gülten 6 ay önce

65 yaşındayım,şeker ve tansiyon hastasıyım ayrıca-otobüse biniyorum,yaşlılara ve engellilere ayrılan alçak koltuklara gençler kurulmuş,çoğu koltuklara çocuklar oturtulmuş--ve koltukda oturan bi çocuğa bir annenin seslenişini duyuyorum---sakın yaşlılara yer verme,BEDAVA biniyor onlar. sanki sen yaşlanmıyan be kadın.

Toplam 1 beğeni

MiSaFiR 6 ay önce

"Türk Parasına Zarar Vermek" suçundan hapis cezası olacağına dair bir sosyal medya dalgası yaratılarak çocukların KORKMASINI sağlayalım. (ACİL)

Toplam 1 beğeni

-Mahmut 6 ay önce

Ruhlar öldürülmüş ve nefisin şeytanın oyuncağı olmuş dindar değil müslüman insan yetiştirmek lazım yetkililer günü kurtarma derdinden 20 yılı heba ettiler bunlar sonuçları daha fazlası gelecek hayretleriniz katlanacak merak etmeyin.

Toplam 1 beğeni

Köstebek 6 ay önce

Sizin uzmanlığınız batsın. Kimse de psikolojik etkisinden bahsetmemiş. Vicdansız bir toplum oluşuyor

Toplam 3 beğeni

misafir 6 ay önce

keşke bu haberi okumasaydım.

Toplam 2 beğeni

Şua 6 ay önce

Bu nee.Ya Rabbi sen aklimiza mukayyet ol.gun gecmiyor ki yeni bir sacmalikla karsilasmayalim.sapkin ruh hali bozuk biri ancak boyle seyler yapabilir.birileri Ummetin cocuklarini yavas yavas çaliyor.

Toplam 1 beğeni

Esma Çınar 6 ay önce

KANLI pARAYI çOCUKLARA KİM ÖĞRETMİŞLER ALLAH BİN BİR BELASİNİ VERSİN ÇOCUĞUM OYNAMADIĞI HALDE DİSİPLİN YEDİ

Toplam 1 beğeni

bursa16 6 ay önce

ilkokul çağındaki cocuklar cahil diyeceğim ama çocukalr öğretmenlerin çok umrunda değil açıkçası bursada kükürtlüde geçen veli toplantısına gittim sınıf öğretmeni öğretmen 400 öğrencim var kim kimdir nedir bilmiyorum dedi sıkıntı olursa kime ne diyeceğiz dedim müdür yardımcısına gidin ben vakit ayıramam sürekli dedi enaz para kadar tehlikeli bir cümle sınıflar giriş kapısına kadar sıra dolu 300 kişilik okulda belki 800 kişi var parayla kayıt yaparak doldurmuşlar