Gazze'de ölüm yağarken Suudi Arabistan'dan skandal eğlence! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi

BİR YORUM YAPIN 44

Mirage 6 ay önce

Ahhhh ah!

Sahtecik 6 ay önce

Hiç kimse cesaret edemediği zaman filistinlileri korumuştu o zaman aferin demiş miydiniz de şimdi peşine düşmüşsünüz ne biliyorsunuz bir yerde paylaşım yapmadığını veya Belki artık sizin yapmanız gerekiyordur biraz da. Mesela Messi yaptı mı Neden bunu haber yapmıyorsunuz daha önce desteklediği için mi Ronaldo'nun üstüne gidiyorsunuz Yahudilere hizmet etmek için

misafir 6 ay önce

Şimdi birileri çıkar, sadece Arap yöneticilere topu atar. Sadece yöneticileri suçlar. O festivale katılanları veya tüm ülkede o festivali protesto etmeyen, engellemeyen Arapları görmezden gelir, masumlaştırır. Çünkü işlerine öyle gelir. Türkiye de, bir çok konser, haklı olarak, gerek resmi makamlar tarafından, gerekse vatandaş tepkisi ile ertelenirken, Oradaki Arapların yaptıklarını mazur gösterirler.

selahattin 6 ay önce

biliyoruz suudi yönetimi kimlerin kumandası ile çalıştığını yazıklar olsun

Toplam 1 beğeni

uyanın 6 ay önce

Türklerin Arap düşmanlığı boşuna değil.

Serkan 6 ay önce

Müslüman görünümlü gayri müslimler.

fuzul 6 ay önce

gün gelir arabistan filistin gibi olduğunda, onlar da seyreder inşallah

ayhan 6 ay önce

Türk Askeri Gazze'ye diyenler iyi düşünün Araplar kendi milletine sahip çıkmıyor Biz girsek Gazze'ye kim gelir peşimizden

Süleyman BENLİ 6 ay önce

Dilerim Rabbimden Filistin'de Beter Olursunuz...

Mahmut Akar 6 ay önce

Rabbinize ne diyeceksiniz? Ey cahiller

kızılelma 6 ay önce

Arabistan Devlet Değil.Kukla.Başındakide kukla.Müslüman desen bin şahit ister.

Adem 6 ay önce

Suuda skandal olan eğlence sana nasıl helal oluyor.

Kul insan 6 ay önce

Amerika Avrupa küfür eğlence hayranlığını bitirmek için gerekli bir girişim olduğunu düşünüyorum. Amerika Avrupa ya giden paraların haddi hesabı yok. Zamanlama düşündürücü olsa da münafıklar kafirler ticaretini bertaraf etmek için güzel adım diye düşünüyorum. Gazzeye de yardım ederler hiç merak etmeyin.

ahoo 6 ay önce

alçaklık işte...ingiliz ve abd satılıklarıı

HIDIR BUDUR 6 ay önce

KUR’AN BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.