Yakılarak ölmeyi isteyen Metin Uca'nın cenazesinde ortalık karıştı! Karataş son noktayı koydu

BİR YORUM YAPIN 39

aga 5 ay önce

bir ateis kafir icin de namaz kilinmasi zorla imana kilin demek sacmalik hayati dine saldirmak hakaret ile gecti bu sacmalik bitecek inanmayan bir insanin sov amacli camiye getirmek namaz kilinmasi ne tam sacmalik bunu imam da bilip namaz kiliyor ise ona yaziklar olsun zaten orda gelenelerin din ile alaksi olmayan bir suru insan bir de alkis tutuyorlar soytarilar

Tufan 5 ay önce

“Karataş şöyle dedi”Evet ne dedi?nerde haberin devamı dalga mı geçiyorsunuz yoksa işinizi mi umursamıyorsunuz?

Mhmt 5 ay önce

Ateşi bol olsun..

SOYSUZLAR. 5 ay önce

ATMAYIN leşini ormamana "köpekler yesSE İBLİSİ ZEHİRLENİRLER"

ibrgr 5 ay önce

adam inanmıyor yaksaydınız .gerçi öbür tarafta yeterince yanacak

mesut 5 ay önce

Adam geberdı gıttı atestım de dedı ıslamla ugrastı muslumanlarla ugrastı hala neyın peşindesiniz anlamıyorum atesı bol olsun deyın gecın gerısı Allaha kalmıs musallada bıle tabutu kıbleye bakmıyordu

medo 5 ay önce

Ne garip bir ülkedeyiz yarabbim. Müslümanım diyeni, Müslümanca yaşatmamak için her türlü eziyeti, zorluğu çıkartıyor, yediğine içtiğine giydiğine karışıyoruz. Adam 80 milyonun önünde vasiyet bırakıyor, ben Müslüman değilim diyor, cenazemi yakın diyor onu da zorla Müslüman yapıp camide namaz kıldırmaya çalışıyorlar.

DİNÇER 5 ay önce

edepsizlerden kurtuluyoruz işte...

Türkiye 5 ay önce

kafirin cenaze namazı kılınmaz NOKTA.!

ihtiyar 5 ay önce

nihayet patlak verdi ve arkasi artarak gelecek Devletin bu konuyu ele almasi kacinilmaz olmustur bu yüzden baslar cok agriyacak

yaz 5 ay önce

ailesi cenazesini camiye getirmişse cenazesi kılınır. imam nerden bilsin cenaze son günlerini nasıl geçirdi belki son günlerinde imana gelmiştir. ailesi bilir adamın durumunu. aile cenaze namazının kılınmasını istiyorsa camiye getirmişse imam cenaze namazını kılar. cenaze namazının kılınmasını istemediğine dair ailesine bir vasiyeti varsa ailesi gereğini yerine getirmeli idi.

bülent korkmaz 5 ay önce

esas yangını öbür tarafta görcen

Eskipazar 5 ay önce

Direkt foseptik çukuruna atılmalıydı.İmansız olduğu her konuşmasından,islama saldırmasından,müslümanlara havlamasından çok belliydi.

köylü 5 ay önce

Sağlığında İslam'ı kabul etmedi ölünce yakılmasını vasiyet ettiyse cami avulusunda ne işi var yakın gitsin ateşi bol olsun diye dua edin...!

Ozi 5 ay önce

Adam müslüman değil ki sayın Karataş, ayeti inkar var, "duaya değil bilimin gücüne inanın" beyanı var, dah ne hakaretler " ben bilmiyorum" nedir ya?!? magarada mi yaşıyorsunuz?!