Hasan Can Kaya'nın servet değerindeki arabası gündem oldu! Sosyal medyanın diline düştü

BİR YORUM YAPIN 9

yorumcu02 1 ay önce

Bu parayı biz kazandırıyoruz, nasıl harcadığı kimi ilgilendirir.

Toplam 1 beğeni

sacit al 1 ay önce

böyle komedyenlik olmaz insanlara orgo bir şeyler söyleyip gülüp eğlenmeye komedyenlık mi deniyor bu nasıl bir sanat ya anlamadım küfürle komedyen

Toplam 2 beğeni

ismail 1 ay önce

Ne garip bir haşe geldik. Adamların açık saçık küfür ettiği sınır tanımadığım bir programı sunan insan ünlü komedyen oluyor ve varlık içerisinde yüzüyor. Doğru, dürüst ve adaletli olmaya çalışan ise her daim diplerde. Bu insanlar topluma zarar veren insanlar, kesinlikle program bile yaptırılmaması gereken tipler. Millete yararlı bir program yap desen eminim ki donar kalır.

reis 1 ay önce

bunlar sonra çıkar devleete millete fakirlik edebiyatı yapar. küfürler para kazanıp bir alimin müslümanın kazanamayacağı arabalara binerler işte buda dünyanın halini gösteriyor.

birisi 5 ay önce

Ünlü komedyenmiş.Geçin onları, bana göre topluma bişeyler katmayı bırakın fazlasıyla zarar veriyorlar. Yazık çok yazık...

Toplam 9 beğeni

Tepki 5 ay önce

O zaman mütevazi bir araba al arkadeş..!

Toplam 2 beğeni

ismail 5 ay önce

Adamlar belden aşağı muhabbetler ile bu kadar servet ediniyorlar işte. Geldiğimiz halimiz, ahlakımız bu, yazık bu müslüman topluma.

Toplam 8 beğeni

xyz 5 ay önce

Şimdi bu adam ne kadar kazancı var ki 20 milyonluk arabaya biniyor? Ne kadar vergi vermiş ?

Toplam 10 beğeni

Akil 5 ay önce

Küfür ederek ve bozuk ağızla malayani muhabbetlerle paralar kazanıp lüks arabalara biniyorlar. nasıl bir çağa denk geldik Yarabbim.

Toplam 15 beğeni