Odin aslında Türk mü? İsveç tarihinin babası gerçekleri bir bir anlattı

BİR YORUM YAPIN 47

vatandaş 1 ay önce

dünyanın her tarafına kobrayı salmışız

İsmail 1 ay önce

Yahu bırakın dünyada Türkler düşman isveçlilrdir hiç sevmezler mesela kırallarını koruyucu askerlerden getirip teslim etti türkler ama asker sunt gibi yerde konaklayan askerlerimizi kesmişlerdi en dar zamanlarında üçyüz kese atın bina etmiştir İsveç’e ilk yüz kilometre demir yolları yaptıran sultan Abdülhamitir kendi parasıyla ama sorsan hiç hatırlamazlar gerçek bu.

ahanda 1 ay önce

Türkün atının nalını basmadığı yurt kılmadığı tek karış toprak yok denecek kadar azdır. Kızılderililerden, japonlara Anadoludan iskandinavyaya. Şimdi müslüman Türkün adını toprağa nakşetmesi için yeri ve göğü Allahın izniyle donatması için çalışın çabalayın sizi yok sayanlara sizi öteleyenlere en güzel tokatı başarılarınızla atın.

İzollu 1 ay önce

Avupa'nin ortaya attığı her teze tapınır gibi ne çok adam var içimizde.Turk halkları ve devletleri yüzlerce İranı ve Hindi yönettiler,Farsça konuştular.Fars mi oldu Türkler.Yine biz Kurtlerin kökenine dair iddialar da Avrupalıların kirli oyunu.Bizler Turani bir soyuz.Farscanin bir ağzını konuşmamız bizi onlardan yapmaz ki kaldı ki dilimiz de bir çok kelime köken olarak Eski ve yeni Turkce.Ayrica bizlerin bir çok asiretinin Türkmen olduğu görülür.Bu asimile olmak değil kurulan Farklı Turk devletlerinde Farsçanin islerligindendir.Bizler Oğuz Saka grubundanız.Bizler tarihimiz yeterince bilmiyoruz.Iran'i da,Hind'i de Çin'i de,Doğu Avrupa'daki dahil yönettiler Turkler.

samimi 1 ay önce

Ne mutlu Türk ola bilene

tarih 1 ay önce

türkçe kelimelerin bir kısmı aslında farsça olsa da benzerlik var. çok hızlı türeyen ve ismini bu özelliğinden alan türükler yani türkler orta asyada kaynaklar nüfusa yetmediğinde tarih boyunca özellikle karadenizin kuzeyinden göçerek orta asyadan sürekli avrupaya göç vermiştir. kuzey avrupalıların ataları ural halklarıdır. türkler sayan ve altay halklarıdır. komşu idik kız alıp vermişsizdir. İsveç mitolojisindeki cennet tasviri cihat ve şehitliğin bozulmuş bir şeklidir. Oden Atanın liderliğinde Tengri adına cihat ettikleri beraber hareket ettikleri beraber devletler kurup medeniyet oluşturdukları anlaşılıyor.

Ali 1 ay önce

Desenize ilk gurbetçi Türk Odin miş

İsm 1 ay önce

Burha Altıntop da İskandinav dı.

Tahir Kaplan 1 ay önce

Ne mutlu müslüman diyenlere bir sürü din ve vatan düşmanı türklerin var olduğunu unutmayın kahrolsun ırkçılık

Alp Arslan TURAN 1 ay önce

TÜRKlerin ilk yurduAnadolu ORTA ASYA İLE BİRLİKTE Hz.NUH İLE BAŞLAR NUHUN GEMİSİ ANADOLUDA KARAYA OTURMADIMI,OĞLU YAFES İN OĞLU YANİ NUHUN TORUN'UNUN İSMİ TÜRK 'TÜR...

kamil 1 ay önce

nuh as. dan öncesi ve sonrası.

Maraşlı 1 ay önce

Ülke kodu 46 Maraşlı olabilirler :)

erdal 1 ay önce

Türklük İslam ile şereflenmiştir.İslam ile birleşmeyen Türklüğün hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur.

Fatih 1 ay önce

Belki de Türkler isvectir. Bırakın bu saçmalıkları. İnsan bu , kökü bir...

Ayaşlı 1 ay önce

Neyin kavgasını veriyorsunuz siz