Viking Tanrısı Odin aslında Türk mü? İsveç tarihinin babası gerçekleri bir bir anlattı

BİR YORUM YAPIN 31

Nurullah İnan 4 ay önce

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Toplam 5 beğeni

Alphan İnan 5 ay önce

Allah Türkü korusun ve yüceltsin.İnşa Ellah.

Toplam 11 beğeni

Alphan İnan 5 ay önce

Türkler olmasaydı dünya tarihi yazılamazdı.

Toplam 12 beğeni

alper 5 ay önce

bence kürtler hintliler akraba avrupada da kürt de benzer bir millet yok isveçlilere gelince kuzey avrupa keltler karışmış yani ingiliz ile karışiık türkler oabiliir; aynen bizim iç anadolu hititlerin kelt olması karışması gibi iç andolunun kökeninde sarışın mavi gözlüler vardır

Toplam 1 beğeni

samimi 5 ay önce

Kilictarogluda isvecli

Hakkı An 5 ay önce

GÜNAAAYDIN Türkiyem. Bunu sağır sultan dahi biliyor. sağır sultan nereli mi? Tabiki Karadeniz Kıyılarından.. Rahmetli, Vikingler ile Karadeniz- Marmara da temas etmiş; onlara ANFORA içinde ŞARAP hediye etmiş. İsveçliler-Nortveçliler bugün o anforaların kilini ... Hatta bir kayaya "KARTAL KAYASI" kendi dillerinde birşeyler yazmış. Onlardan taş işçiliği öğrenmişler (Bu ocak bugün Kırma taş üretiyor:)

hasan ekim 5 ay önce

Tüm insanlar Adem atamızdan türediğinden dolayı ve tüm insanlarda eninde sonunda toprak olduğundan ırk ayrımı yapmak batılıların üstün ırk olduğunu savunmak bilimsel gerçeklere ters düşer. Filozofik görüşlere her zaman ihtiyacımız var, gerçeklerden korkmamalıyız.

Cemal K. 5 ay önce

Allah (cc) insanların tümünün atasının Hz.Adem (as) olduğunu Kuran'da bildirmiştir. Adem insanların en büyük dedesidir. Konu tartışmaya kapalıdır. Odin, modin boş işler.

vuslat 5 ay önce

abi bizde türküz ,nato üyeliğini onaylayın der gibi demeç vermiş

Ahmet Fidancı 5 ay önce

Türk nesli ne kadar değişirse değişsin İsveç kadar düşük çapa ulaşamaz. İsveç ahlak, kültür ve ailevi değerlerden yoksun bir toplumdur. Türklerde aile kavramı her zaman önceliklidir.

Toplam 1 beğeni

enver 5 ay önce

daha neler öğreneceğiz. dillerin bu kadar yakın olacağını düşünemezdim. ama kökte birlik var gibi. doğru olabilme ihtimali çok yüksek. küçük yaşlarda macarlar için de aynı şeyleri düşünüyordum ama bugün görülüyor ki çok yanılmışım.

vatandaş ahmet 5 ay önce

Kesin bence de Türk tür bunlar akılları başlarına sonradan geldiğine göre

Fas-Fiso 5 ay önce

Sak üstünde damdafon.... Vur çizmeyi beline Madem yüzme bilmezdin... Niye çıktın cevize... gibi bişey olmuş. Türkçe diye yazılan kelimelerin neredeyse hiçbiri Türkçe değil... Farsça ve Arapça... Yani iddiaya temel alınan benzerlikler fasa da fiso

Ülkücü Türk 5 ay önce

Olabilir ama genlerinde bozulma olmuş sanırım!!! Artık Türklere benzemiyorsunuz. Macarlar öyle değil ama...

Mustafa Akın 5 ay önce

Eee napalım yani? Burdan nereye varacağız? Bu Kuran yakan Allahsızları vaay hemşerim deyip natoya mı alacaz?