Vicdan sömürüsü yapan Ecem Erkek'in Gazze iki yüzlülüğüne Başdanışman Oktay Saral'dan tepki!

BİR YORUM YAPIN 38

Ertuğrul 7 ay önce

Neyin sanatçısı. Saklabanlik bel altı espriler le sanatçılik revaçta.

mehmet 7 ay önce

bu tip sanatçıların ne filmine nede tiyatrosuna giderim.. insani değerlere saygısı yoktur. kendi primi için hayvanları kullanır. zaten belli gürühun ortaya çıkatrıp parlattığı sanatcıklardır..

misafir 7 ay önce

"Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." ya da “Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye” her şeyin özeti bu.. Hayvanı insandan kıymetli gören kafadan sanatçı olmaz. Birilerinin eline sıkıştırdığı kağıttan ezberlemiş belli ki..

Gazze 7 ay önce

Bunlar yaptıkları zoytarılıkla ün kazanırlar gençlerimizle bunları örnek alırlar bunların Müslümanlıkla alakası yoktur aslında hayvanlarıda sevmezler ama seviyormuş gibi gözükürler

Esat AKKUŞ 7 ay önce

değmezdi ama yazmışsın işte. Oyuncu olabilir ama sanatçı olamaz

fatih 7 ay önce

doğru söz söyleyelim. sokak hayvalarını dizilere çıkaralım. bu tiplerden tabiki daha reyting yapar. bizim içinde bunlardan daha değerli. biz bu hayvanlarla yaşayabliriz ama bu iki ayaklıları bu osmanlı topraklarında istemiyoruz. gidebilirler israile. artı hayvanları kısırlaştırmak caniliktir. bu hayvanlar toplanıp dağa taşa doğasına bırakılmalı. veya ihraç edilmeli.

Türkiyecumhuriyeti 7 ay önce

O konuşmayı bunlar yapamaz! Eğer yapabilselerdi o ödülleri alamazlar, önlerine her gün gelen 5 tane projenin adını dahi duyamaz, sektörlerinde yok olup giderlerdi. Ayrıca dünya görüşlerinide pek iyi biliyoruz. Zaten başka bir dünya görüşü ile bu işi yapmalarıda mümkün değil. Sanat adı verilen bu dünyanın reforme edilmesi kesin kes şart! Ayrıca şu ödülleri alan herkes sanat dışında siyasi ve hadleri olmayan konularda ne diye yorum yapmak zorundalar ki?

Sade Vatandaş 7 ay önce

Yorum Yapan Arkadaşlar Altın Kelebek e Sponsorluk ( Pantane ) Yapan Firma F&G Firması ve sahipleri yahudi BU FİRMA İSRAİL İÇİN ÇALIŞIYOR VE SAVAŞA DESTEK OLUYOR araştırın BU ŞAKLABANIDA BİLE İSTEYE BU ÖDÜLÜ VERİP KONUŞTURMUŞLATDIR.

Mete Han 7 ay önce

Bundan böyle Güldür Güldür şovu izlemeyeceğiz. Bu kadın ayrılırsa belki.

medo 7 ay önce

Bunun gibi tipler, ve bunları elleri patlarcasına alkışlayan güruh, kesinlikle bu toplumun özünden, ruhundan olmayan haçlı artığı mahluklar. On yıllardır özünden ruhundan koparılıp yozlaştırılmış bir kısım insanlar da olsa da, bunların çoğunluğunun, soyu sopu ırkı bu vatana ait değil. Ama maalesef bütün köşe başlarını tutmuşlar, en çok bunların sesi çıkıyor.

hakan 7 ay önce

haberi varmı ki gazzedeki çocuklardan acaba !

konuk 7 ay önce

hayvanları anıp Gazzeyi anmaması ecem erkeke yakışmadı, ben anılacak değerde görmüyorum onlar hayvanlardan daha aşağı mı demek istiyor

Kazım 7 ay önce

garip değil. Ecem örneğinde olduğu gibi Her canlı kendi cinsini savunur

Basiret 7 ay önce

Herşeylerini yalnızca dünya odaklı tasarlayan ve iç güdüsel yaşayan canlılar irade beyanı ve insani fonksiyonlarda sorun yaşamaya mahkumdur.

Ismail hakki efendi 7 ay önce

Bu kisiler bu ulkeden def olup gitsede rahat yasasak son gunlerimizde igreniyoruz artik sanatciyim diyen sanatci bozuntularindan bune ya CHP PKK OLMUS HDP MECLISTE BÖLUCULK YAPIYOR DEF OLUP GIDIN ALLAHINIZI SEVERSENIZ Bir rahat edelim