Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı

BİR YORUM YAPIN 21

Celal 4 ay önce

Yanlış olan ne.... Kur'an-ı Kerim i gerçek manada yaşarsak evet ne hırsızlık ne cinayet ne fuhuş nede putperestlik kalır.... hayat huzurlu olur....

Toplam 4 beğeni

Nazlı 5 ay önce

Kuranın anlamınıda öğretmeli yoksa öteki türlü iyi bir hafızdan güzel bir name olup kalıyor arapça okunsun ardından ne demek istediğide açıklansın yoksa sadece hocanın güzel sesine ağlarız

Toplam 1 beğeni

Meçhul 5 ay önce

Sana ait olsa şaşardık zaten:(

amca 5 ay önce

Doğru söylenmiş bir söz. Tamam arapça okumasını öğrenelim ve öyle okuyalım. Ama ne anlama geldiğini de öğrenelim ve çocuklarımıza zorunlu olarak öğretelim. Ne var bunda.

Toplam 3 beğeni

MACKALI 61 5 ay önce

Söylediklerine katiliyorum evet Kuran okullarda Türkce olarak ögretilmeli istege bagli olarakda arabca ögretilsin.Kurani Türkce ögrenmek bilmek asla Kurana kar$i bir tutum degildir tam aksine arabcayada istek uyandiran isteyeninde arabca ögrenmeye zorlama degil ama te$vik eden uygulama olur.

Toplam 2 beğeni

kosovalı 5 ay önce

sen sadece Kuaran ın hükükümlerine uy gereğini yap ve yapmaya çalış o senim ne haddin b ne bilgin nede yetkindir, o sana kadar kalmadı.

hasan 5 ay önce

anlamadan yada anlamını bilmeden veya bilmediğin bir dil ile yazılanları okumayı sevenler bu işlere kızarlar,böyle okumalar kafayı yormadığı gibi oluşacak olaylarıda trene bakar gibi seyreder sonrada vay be neler okumuşuzda haberimiz olmamış derler...biliyorsunuz merak kediyi öldürür....

vatandaş 5 ay önce

son derece doğru bir tespit. boş işlerle uğraşacaklarına böyle bir ders konusu açsınlar.

gokturk 5 ay önce

kuran ı kerim anlasak ortada sizde kalmazsınız

Toplam 3 beğeni

sEgAment 5 ay önce

kötü bişey söylememişki bence mantıklı okuyan kaç kişi anlamını biliyor okuyup geçiyoruz ne anlattığını anlamadan çocuklarımızada öğretiyoruz onlarda okuyup geçiyor manasını anlamadan.

misafir 5 ay önce

Kunanın mealini ve dini insanlar bilseler bencede arada geçinen asalak tarikatlerin çoğu yok olur.

misafir 5 ay önce

zaten dini bütün hiç bir insan inanmadı bu sözlerin sizden geldiğine. Siz kim kuran kim. Allah hidayeti cümlemize nasip etsin.

vahim 5 ay önce

İnsanlar bazen doğruyu neden söylemesin.. Bozuk saat günde 2 defa zamanı tam gösterir..

Toplam 1 beğeni

İslam 5 ay önce

Aferin Türkçe olunca tesettüre girecek misiniz hani ÖRTÜNÜN emri var ya.

Vatandaş 5 ay önce

Çok doğru

Toplam 1 beğeni