Sosyal medya bu ilginç meditasyonu konuşuyor! Karanlık inzivadaki amaç ne?

BİR YORUM YAPIN 8

medo 4 ay önce

Ömürleri boyunca iki dakika gözlerini kapatıp, yaratıcısını, nerden gelip nereye gittiğini, sonunun ne olacağını düşünmezler. Böyle soytarılıklarla şeytanın maskarası olurlar.

Kul insan 4 ay önce

İslam'a dönün. Bulug çağına kadar herkes tertemiz insan iyi kalpli insan. Buluğ çağından sonra insan kalabilmek için Müslüman denir. Müslümanlık üzerine ilave edilirse Melek ve dahası olur insan. Uydum pof poflara atar insanı cehenneme. Kırmak kolay yapıcı olmak zir fakat ecri sevabı CENNET.

asker 4 ay önce

Cinsiyetsiz toplumu güney kore üzerinden dinsizliği veya budizmi de ülkemizdeki ünlü(!) ler üzerinden yapıyorlar. Çağla şikel denen kadının bu ülkeye ne faydası var? İdda ediyorum ondan fazla vergi vermişimdir.

a.d. 4 ay önce

İğneli fıçıya sokacan bunları. Görsünler öğretiyi..........

Tırıs 4 ay önce

Amacın huzur mu? 2 rekat namaz kıl, bak bakalım huzur nasıl geliyor. Ama siz para harcamadan huzur bulamazsınız. Çünkü hayatınız para.

Akil 4 ay önce

Sözüm ona Modern çağ insanı manevi boşluğunu bu aptalca arayışlarla doldurmaya çalışıyor. İslam nimetinin içinde ne büyük bahtsızlık bunlarınki.

bilall 4 ay önce

maddi ve manevi ruh haliyle iyice bir temizlendikten sonra 2 Rekatcık Namaz kılabilse kendini dünyaya yeniden gelmiş gibi hisseder

Gül 4 ay önce

Meditasyon budistlerin ibadetidir