Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu'ndan şaşırtan iddia: Erkek kardeşim var

BİR YORUM YAPIN 25

Burhan 3 hafta önce

Ülkede Laikliğin ve Cumhuriyet sonrası getirilen gayrimüslimlere verilen Türkçe ad ve soyad’ın getirdiği rahatlıkla yapılan bu densizlik,Toplumun aile yapısını ve değerlerini bozdu.Kardeş kardeşe evlenmek çok önceden yoktu.

abdullah 23 3 hafta önce

evlilik dışı çocuk ne demek ,bunun cezasının ne olduğunu bilmedikleri için çok rahat yapıyorlar. ortalık zinadan geçilmiyor kimin eli kimin cebinde belli değil,sanatçılar böyle halka kötü örnek oluyorlar çok yazık. gerçek hayat ölünce başlıyor bilginiz olsun.

ziyaretçi 4 hafta önce

Bu ülkedeki ünlüler ne kadar zamparaymış da haberimiz yok. Her yandan bir çocukları çıkıyor.

İnsan 4 hafta önce

Bu tip adamların ne kadar ahlaksız olduklarını, başkalarının hayatlarını da da kadar değersiz gördüklerini davranış ve söylemlerinden rahatça görebilirsiniz. Bu de utanmadan, sıkılmadan ortada dolaşıp halka bilgiçlik taslak akıl vermeye kalkarlar.

Kemal 4 hafta önce

Filimler inde masum temiz ve doğruluk dersi verenlerin gerçekteki kirli yüzleri. Filimler insanların gerçek karekterlerini yansıtmaz.

Kemal 4 hafta önce

Dini olmayan nefsi üzere yaşar. Nefis ise insana her türlü kötülüğü yaptırır. Ancak Allahını peygamberini bilip islamı yaşayarak kulluk vazifesini yerine getiren insanlara, şu arap kültürünü yaşamaktan ne anlıyorsunuz diyorlar. Allaha kulluk etmeyen, nefsine ve şeytana kölelik eder.

Toplam 1 beğeni

Eyya 4 hafta önce

filminde oynaması bu olayın ucunu tatlısese nasıl bağladı anlamadım bu haberden ben ne anlarım 4. ya da5. kardeşte tatlısesten anlarım yani. ha birde haberin sonunda talıses haberi var ucu ona o sebeplemi çıkıyor acaba?

mustafa filistinli 4 hafta önce

bu sanatçı bozuntuları bir de topluma ahlak dersi verirler. zinakarlar daha nice namusları kirlettiniz Allah bilir. Cehennemde ateşiniz bol olsun inşallah.

nevzat 4 hafta önce

müslüman sakallı hacı gördülermi suçu ispatlanmamış olsa bile saldıran sözde aydınlar bu zaniler için sessiz oluyorlar aslında aydın olmadıklarını ispatlamış oluyorlar

Türkiye Yüzyılı* 4 hafta önce

Hovarda Uğur Dündar canlı yayında fetöcülerin savunucusu bay kılıçdaroğluna yüklenince yıllar önce metin akpınar ile hovarda olayının patlak vermesi ilginç değilmi ?

Ahmet 4 hafta önce

Önce Ahlak ve Maneviyat diyen CHP'ye baston olanlara gelsin. Hepiniz şeref yoksununuz. Tiksiniyorum sizden.

Ahmet 4 hafta önce

Ben devlete vergi veriyorum. Devlet çocuklarını devlete baktırdığı için devlet parasını almalı. Yediği haspalar neden benim vergimden karşılanıyor.

hüsnü 4 hafta önce

hakkıdır arasın

talat 4 hafta önce

solcuların tamamı aynı sahtekarlığı yaşarlar ve yaşatırlar. laflarına değil yaptıklarına bakın.

Ahmet 4 hafta önce

Bunlar mı türktoplumuna rolmodel gösterilenler?.VAY HALİMİZE Kİ VAY HALİMİZE