Nişan töreninde paraları gelinin yüzüne attı! O anlar damga vurdu

BİR YORUM YAPIN 10

Kırsehirli 4 ay önce

80 yaş üzerindeki kişilerle ilgili ciddi adımlar atılmalı

Ben 4 ay önce

Lütfen sizi sevmeyen bir ailenin çocuğuyla evlenmeyin cimri insanla evlenmeyin sizi sevmeyen bir kadının oğlu ile evlenmeyin ya size çok yazık olur yada adam sizi çok seviyorsa annesini bırakır buda günah tır burda yaşlı adamı alkışlıyor lar böyle zalim insanı Allah kahretsin senin yüzüne tukurseler azdır. Ben tandırda bile ekmek pişirdim en güzelinden begenmedler 3 çocuğum var kabul etmiyor lar Herşeyi yaptım namazı ma Kur'an okuma ma bile karışıyor lar tam bir psikolojik sorunlar bu insanlar

zafer gülten 4 ay önce

benim bildiğim büyük hakeret ve aşağılamadır,yani eskiden öyleydi ,günümüzde herşey değişiyor,tersine dönüyor,otobüslerde genç ve çocukların koltuklara kurulup,yaşlıların ayakta dikilmesi gibi.

öneri 4 ay önce

kusura bakmayın da önemli törenlerde rezalet çıkarmayı bırakın artık. mide bulandırıcı bu tür hareketler. takı takma işini de bırakın altın çok artacak o takıları iade ederken zorluk çekersiniz.

mustafa kose 4 ay önce

bu ihtiyar cok ayip etmis ya cahil yada yobaz dehal gelinden uzur dilemeli

Alper Çağlar 4 ay önce

Yaşından başından utan görgüsüz herif, insan gibi gelinine para takmak varken sokak köpeğinin önüne ekmek atar gibi para atmak nedir?

Temur_AGA 4 ay önce

küfretse daha iyi :)

Temur_AGA 4 ay önce

küfretse daha iyi :)

şifre de 4 ay önce

Hay sizin geleneğinizin gözü kör olsun bu nasıl bir kültür bizim körpecik gençlerimizin katilleri bu kültür işte...

dmr 4 ay önce

her bölgenin örf adetleri vardır