'Su içmek kanser yapar' dedi sosyal medya yıkıldı! Uzmanı açıkladı

BİR YORUM YAPIN 6

Mehmet 3 ay önce

Okuduğunu anlamayan bir kitleden duyduğunu da anlamayan bir kitleye evrilmiş durumdayız. Allah sonumuzu hayretsin. Doktor su içmek kanser yapar dememiş, o suyu içtiğiniz plastik şişeler kanser yapar vs. demiş. Doğru da söylemiş. O plastik şişelerden içtiğiniz sularda yüzbinlerce mikro plastik var. Plastik yerine tercih ettiğimiz karton çay bardakları da aynı şekilde çook yüksek miktarda mikroplastik içeriyor. Bunları kullanmamak gerekir.

sealahattin 3 ay önce

ayakta sol elle içersen daha beter yapar

Hakan 3 ay önce

Kolombiya üniversitesi kokoyini çeke çeke arastırma yapmıs belliki buda onlara güvenip açıklama yapıyor kendince

Bandırmalı 3 ay önce

Bizim gençliğimizde seyyar satıcılar vardı. Bir şişenin içine yılan koyar, Cami önü, pazar yeri gibi mevkilere tezgahını açardı. Yılan hakkında bir sürü hikaye anlatıp, yeterli kalabalığa ulaştıktan sonra ne satacaksa o konuya girerdi. Bu arkadaş normal olarak plastik kapların içinden herhangi bir sıvı gıda almayın, yemeyin, içmeyin demek yerine bir doktora yakışmayacak şekilde ifade kullanmış. Yazık..

abdullah 23 3 ay önce

Bizim halka sözün tamamını söyleyeceksin,plastik şişelerden veya kaplardan su içmek hastalık yapar.başta beyini etkilediğinden cinayetlerin en büyük sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.çabuk öfkelenme ve kontrolsüzlüğün sebebi plastiklerdir.

Su ve Doga 3 ay önce

kesinlikle çok dogru. micro plastik partikeller ve Flour (Klor) dolu sular işleniyor. yıllardır zehirleniyorsunuz