Kızılcık Şerbeti ahlaksızlığa doymuyor! Çimen yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp bir de üstüne...

BİR YORUM YAPIN 22

selim ileri 2 ay önce

biz türbanın nasıl rezillikleri kapattığını suriyeli kadınlar sayesinde çok iyi biliyoruz. sizin gibi din tüccarlarının yüzünden İslam'dan soğuyoruz!

Çeçen muhafız 2 ay önce

Evet tesettür sizlerin her türlü ahlaksızlığını kapatmak için olamaz çok doğru bir söz

Nevza 2 ay önce

Bu nasıl bir rezillik RTÜK Görmüyormu Din ile dalga geçildiğini.

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 2 ay önce

siz Tik Tok u görün,kadınlar kızlar takmışlar türbanı,hatta üslerinde tesettür elbisesi,ama şakır şakır oynatıp,tanımadıkları erkeklerle sohbet ediyorlar,yorumların çoğuda sözlü taciz niteliğinde.

Toplam 1 beğeni

Kerem 2 ay önce

Aynen öyle. Dönen dolaplara yapılan haksızlıklara bakınca dizi senaryosu birebir dogru. Fetöden sonra kaç kapalı kadın açıldı biliyor musunuz.

Toplam 1 beğeni

dede korkut 2 ay önce

diziler izleyen olursa yapılır. öyleyse toplumun değer yapısını irdelemek gerek; nereden nereye gelmişiz - "kalkınmak için yapmamız gereken devrimler" diye yapılanlar sonucunda

COŞKUN YILDIRIM 2 ay önce

öyle inandırıldılar... normaldir...türbeye gidince başını bağlayanlar için de söylemek gerek...

Vebal 2 ay önce

Vebali izleyenlerin boynuna kimse seyretmemiş olsaydı çoktan bu dizi denilen maneviyat düşmanları olmazdı

Misafir 2 ay önce

Show tv dizisinde sadece İslamiyeti kötülemek için çalışma yapılır. Bunlar bu devletin ve milletin düşmanlarıdır ama içinde yaşadıklarından bunu çaktırmadan sinsice yaparlar. Bu dinimizi aşağılama dizisidir. Ama dinini bilen insanlarımız az olduğu için bunu müslüman dizisi sananlar bile çoktur.

veli 2 ay önce

herkes islam dinini över bunlar islam düşmanlığı yapar nedir bu kininiz namaz yok ibadet yok bol keseden atmalar

İsmail 2 ay önce

Bir sanat dalı-bir eser-bir yapıt- bir dizi-bir film-...vs veya bunların içinde geçen sahneler-replikler için tüm kesikler elbette ki eleştirileri, karşı oldukları- beğenip olumlu buldukları olacaktır.... Unutulan nedir biliyormusunuz; sanki kötü ve kötülükler sadece eleştiriyi yapanların kendi inançları dışında ki inançlara karşı kesit ret ve kabulsüzlük- hazımsızlık. O nedenle bu kadar sert bir salt tepkileri yersiz buluyorum. Tüm kesimler mozayık yapımızda ve geniş kültürümüzden bahsediyorlar ama....

Asım 2 ay önce

Ahlaksızlık; siyonist israil'de ve buna uşaklık ve köpeklik yapanlarda vardır. Örtünseler de , örtünmeselerde fark etmez.

Adem 2 ay önce

Bu ülkede herkesin sadece islamla sorunu var hangi hırıistiyan kilisenin ahlaksızlıklarını konuşuyo yahudileri konuşuyo

Millet 2 ay önce

Laikliğe yemin edilen ülkede olur böyle şeyler

Kardelen 2 ay önce

Senaryo yazarı iyice saçmalamaya başladı Metehan olayı sonrasında şimdi de Çimen sürpriz yaptı. Zaten Apo karakteri değişti ve hiç olmadı kaba sert mizaçlı biri geldi. Sadece değişmeyen tek şey Kıvılcımların evinde çalışan kadının lila bluzu.