Acun Ilıcalı: Akıl tutulması yaşadım! Survivor Poyraz'dan şoke eden olay

BİR YORUM YAPIN 9

GERÇEK 2 ay önce

ŞAKA HERHALDE kafayı yemesi lazım birinin bunu yapması için yunus emre çatlak tı ama poyaz sınırları aşmış

Gülünç 2 ay önce

Güzel tezgah güzel kurgu

Kaleiçi 2 ay önce

Hırsızlar Türk milletini oralardada rezil etmişsiniz bunlar para için analarını satarlar 20 senede nekadar çok değişti bu insanlar

Roblox 2 ay önce

Acun beyi derhal adalet bakanı yapalım. Bence ceza diğerlerinden daha caydırıcı

Gariban 2 ay önce

Kötü örnekler diskalifiye olmalı. Çünkü bir sezon boyunca görünerek kötü örnek olacak. Eğer birde şampiyon olsa, hırsızdan da şampiyon oluyormuş diyecekler.

Aynalı 2 ay önce

Böyle bir hırsızlık alçaklığını kim yaparsa yapsın direk programdan atılmalıydı. Bu ceza değil adeta ödül olmuş. Poyrazın yerinde olsam kimsenin yüzüne bakamam, Onurum için kendi isteğimle istifa edip programdan çekilirdim.

SERKAN ÖZDEMİR 2 ay önce

yapılan alenen hırsızlıktır. bu eylemi bir yarışmacının yapması o suç unsurunu mazur göstermez. adı anılan yarışmacı bundan sonra hırsız olarak anılacaktır. olması gereken hırsız ile ona yardımcı olanların ihrac edilmesiydi.

MASK 2 ay önce

Reytinglerin düştü galiba acun begefendi her hafta bir saçmasapanlıkla ekranlara çıktığına göre peki bu hırsızlık yapmışsa orda polis kanun hukuk yokmu hırsızlık her yerde suçtur ve bu suçun karşılığını mahkemeler verir ama bakıyorum siz dominiğin mahkemesi gibi davranıyorsunuz

Lale 2 ay önce

Kurgu kurgu kurgu