Şık ve kolay örgü patik yapılışı! Örgü bebek patiği nasıl örülür? 2021 örgü patik modelleri

Minicik ayaklarında hem çok sevimli duracak hem de sıcacık tutacak kolay örgü patik modellerinin yapılışını sizler için derledik. Örgü bilmeyenlerin bile bakarak kolaylıkla yapabileceği en şık ve tarz bebek örgü patik modellerine birde bizde bakın! Basit model kız ve erkek örgü patik örnekleri! Bebekler için hazır tabanlı örgü bot nasıl yapılır? 2021 bebek örgü patik modellerinin resimli yapılışı...

Sıcak havaların sona ermesiyle birlikte yazlık kıyafetler gardıroplarda yerini kışlık kıyafetlere bırakmaya başladı bile. İnce, pamuklu ve keten kumaşlar artık daha kalın, yün ve tiftikli kıyafetler vitrinlerde boy göstermeye başlayacak. Soğuyan bu kış günlerinde içimizi sımsıcak tutacak olan kalın kıyafetler hastalıklara karşı bizleri koruyacak ve daha sağlıklı bir kış dönemi geçirmemiz sağlanacaktır. Tıpkı bizlerde olduğu gibi hatta daha da dikkat etmemiz gereken bir şey var ki o da hastalıklara karşı daha dirençsiz olan bebek ve çocukları soğuktan gereğince korumak için öncesinde yapılması gereken bazı hazırlıklardır.

Atkı, bere, eldiven ve patik gibi kışlık kıyafetleri tamamlayarak bebekleri ya da çocukları soğuktan koruyabilir, hastalanma riskini en aza indirebilirsiniz. Hastalıkların çoğu kez ayak üşütmesinden başladığı rahatsızlıkların önüne geçmek için ayaklarını sıcak tutan bir patik ile işe başlayabilirsiniz. 

2020 örgü bere modelleri! En tarz örgü bebek beresi modelleriİLİŞKİLİ HABER2020 örgü bere modelleri! En tarz örgü bebek beresi modelleri

AYLARA GÖRE BEBEKLER İÇİN PATİK ÖRGÜ BOT MODELİ ÖLÇÜLERİ

Yeni doğan bebek için 7-8 cm
3-6 aylık bebekler için 7-8 cm
6-9 aylık bebekler için 10 cm
9-12 aylık bebekler için 11 cm
12-18 aylık bebekler için 13 cm'lik taban ölçüleri yeterlidir.

KOLAY ÖRGÜ BEBEK PATİĞİ NASIL YAPILIR? DİKİŞSİZ BEBEK PATİĞİ ÖRNEĞİ

Kış aylarında bebeğinizin ayaklarını sıcacık tutacak olan patikleri kolay yoldan örmeye ne dersiniz? Cevabınız 'Evet' ise hem çok sevimli hem de kolay bebek patiği örgü modelleri ile şık bir takım oluşturabilirsiniz. Bebeğinizin ayağını üşütmemesi ve içini sımsıcak tutmasını sağlayacak örgü patik modelleri ile bebeğinizde kışlık kıyafet takımları hazırlığını tamamlayabilirsiniz. Örgü örmeyi bilmeyenlerin bile çok rahat bir şekilde yapabileceği bebek örgü patiği modeli ile karşınızdayız! İşte hem çok şık hem de kolay patik modelinin örgü yöntemi ile adım adım  yapılışı..

Yeni doğan bebeğinize patik yapmak istiyorsanız, istediğiniz renkteki iplerle biraz örgüye başlamış olmanız gerekiyor. Resimdeki ilk karedeki gibi yarım daire yanlara doğru açılarak, örme işlemine devam edelim.

İkinci karede ise mavi rengi, okyanus mavisine ekleyerek ikinci yarım daireyi bitirelim. Ardından aşağıdaki ilk karedeki sarı renge geçerek örelim. Yarım daireyi resimdeki gibi birleştirince ortaya muazzam bir patik örneği çıkacak.

Aşağıdaki resmin ikinci karesinde ise son işlem olarak patiğin alt tarafının bağlanmasını görüyorsunuz. İşte sevimli mi sevimli bebek patikleri hazır!

Hayvan figürlü 27 patik modeliİLİŞKİLİ HABERHayvan figürlü 27 patik modeli

HAZIR TABAN ÜZERİNE ÖRGÜ BEBEK BOTU NASIL YAPILIR?

Bebeklerin ayaklarını sıcak tutması ve düz tutması bakımından rağbet gören modeller arasında yerini alan hazır tabanlı bebek botları, kız ve erkek bebekler için oldukça ideal ve rahat bir kullanıma sahiptir. Peki en basit anlatımıyla hazır tabanlı bebek botu nasıl yapılır?

MALZEMELER: Hazır taban kullanımı (17 ve 18 ayak numarası) Ana kuzusu ip, Kadife ip, Patik ipi, Dikiş ipi ve iğne, Hazır süsleme kullanılabilir.

HAZIR TABANLI BOT YAPIMI: Tığ elinize ve ip kalın ince oluşuna göre seçebilirsiniz.

Hazır tabanlı bebek botu yapımında ilk önce tabanın her deliğine sık iğneli şekilde 3 defa batıp doldurun. Ön tarafında 4 defa battıktan sonra 3 defa daha batıp ilk aşamayı sonlandırın. Arından ikili trabzan şeklinde bütün çevreyi yapın. (Lastik tekniği ile yapılmaktadır)

hazır taban bebek bot modelleri

hazır taban bebek bot modelleri

KIZ BEBEKLER İÇİN POPÜLER ÖRGÜ PATİK MODELLERİ

Kız bebekler için örgü patik modelleri ve yapılışı

Kız bebekler için örgü patik modelleri ve yapılışı

bebekler için örgü bere ve patik modelleri

bebekler için örgü bere ve patik modelleri

ERKEK BEBEKLER İÇİN POPÜLER ÖRGÜ PATİK MODELLERİ

Erkek bebek patik modelleri ve yapılışı

Erkek bebek patik modelleri ve yapılışı

erkek bebek patik modelleri

erkek bebek patik modelleri

BİR YORUM YAPIN 0