İslam'ın Amentüsü: Girmesin kimse araya

Mahmut Kaya tarafından kaleme alınan, Amentü duasının açılımından gelen ‘İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi’ kitabı animasyon olarak hazırlandı. Animasyonlar şiirsel bir dille çocukların ilgisini çekecek basit bir anlatımla yapıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İslam’ın esasları olan Allah’a, meleklere, kitaplara, peygamberlere, kadere, hayrın ve şerrin Allah’tan geldiğine olan inancın anlatıldığı, ‘İslam’ın Amentüsü’ kitabında 14 şiirsel anlatım yer alıyor. Prof. Dr. Mahmut Kaya tarafından yazılan kitabın animasyon uyarlaması ise Kanal 7 Dijital Medya birimi tarafından gerçekleştirildi. Animasyonların tamamı Youtube’da yer alan Kanal7 Çocuk sayfalarında ve www.izle7.com’dan izlenebilecek.

GİRMESİN KİMSE ARAYA 

İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi kitabının ‘Girmesin Kimse Araya’ hikayesinin animasyon filminde, Allah’a ibadet, kul olmak anlatılıyor.

Animasyon film; “Allah’a kulluk nedir? İnsanlar Allah’a nasıl kulluk eder? Yalnız Allah’a mı inanmalıyız? Allah’a nasıl kulluk edilir?” sorularına yanıt veriyor.

‘Girmesin Kimse Araya’ hikayesinin animasyon filminde, İnsanların Allah’ın kulu olduğu, yalnız Allah’a ibadet edildiği, sadece Allah’tan yardım istenmesi gerektiği vurgulanıyor. 

Meraklı Çocuk ile Annesi: Kitaplar

İLİŞKİLİ HABER

Meraklı Çocuk ile Annesi: Kitaplar
İslam'ın Amentüsü: Peygamberler

İLİŞKİLİ HABER

İslam'ın Amentüsü: Peygamberler
İslam'ın Amentüsü: Evrene egemen olan yasa: Kaza ve kader

İLİŞKİLİ HABER

İslam'ın Amentüsü: Evrene egemen olan yasa: Kaza ve kader
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0