Kabuki fırça nedir ve özellikleri nelerdir? En iyi satan 3 kabuki fırça

Makyaj yaparken tüm ürünleri kolaylıkla yüzünüze uygulayabileceğiniz bir fırça arıyorsanız hafif açılı, kabuki fırçaları deneyebilirsiniz. Sizler için en iyi kabuki fırça markalarını ve fiyatlarını araştırdık. İşte piyasadaki en iyi 3 kabuki fırça…

Makyaj yaparken yalnızca kozmetik ürünlerinden değil çeşitli enstrümanlardan da faydalanılır. Daha profesyonel bir görünüm yakalamak için doğru fırçaları doğru amaçlar için kullanmak gerekir. Fırçaları yakından tanıyarak siz de makyajınızda daha profesyonel bir görünüm yakalayabilirsiniz. Son dönemde çok revaçta olan bir fırça türü olan bir fırça türü ile başlıyoruz. Kökeni Japonya’ya dayanmaktadır. Japonya tiyatrolarında oyuncular yüzlerine ağır makyajlar yapmak zorundalar. Beyaz pirinç pudrasını tüm yüzlerine yayıp belirgin bir renk elde etmek için bu fırçalardan yararlanırlar. Günümüzde en çok fondöten uygulamak için kullanılır. Sevilmesinin en büyük sebebi fırça izi bırakmadan ve çok fazla ürün kaybetmeden uygulama sağlayabilmesidir. Kullanırken önce yuvarlak hareketlerle, sonra da tampon hareketlerle uygulama yapmak verim almanızı sağlar. Son yılların yükselen trendleri arasında yer alan kabuki fırçalar, yoğun ve yumuşak kılları sayesinde ürünü cilde tam olarak yediriyor üstelik makyaja çok doğal bir görünüm sağlıyor. Açılı yapısıyla da ürünü ziyan etmeden uzun yıllar kullanabilirsiniz.

KABUKİ FIRÇANIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Kabuki fırçalar, çok ürün kaybetmeden tüm yüze homojen bir uygulama yapmak için tasarlanmıştır. Fırça izi bırakmaz. Çıkış noktası toz pudra uygulamadır ama günümüzde allık, kontür gibi uygulamalar yapmak için üretilmiş olanları da mevcuttur. Ürünü çok homojen dağıttığı için fondöten uygulamalarında son derece popülerdir. Son derece uzun ömürlü ve sağlamdırlar. Uygulaması kolay, istenilen etkiyi hızlı şekilde veren makyaj enstrümanlarıdırlar.

PİYASADAKİ EN İYİ KABUKİ FIRÇALAR

  • 1-Nars Yachiyo Kabuki Fırça 665,00 TL

 

Hem allık fırçası hem de fondöten fırçası olarak kullanabilirsiniz. Allık, bronzer, pudra ve aydınlatıcı gibi zengin pigmentli ürünler için en ideal fırça.

  • 2-Sigma F80 Flat Kabuki Fırça 387 TL

 

Sigma F80 Flat Kabuki Fırça

Sigma F80 Flat Kabuki Fırça

Dünya’nın en iyi fırçalarının önde gelen isimlerinden biri olan Sigma, düz kesilmiş olması ile yüzün her yerinde eşit ve izsiz bir uygulama yapmayı mümkün kılıyor.

  • 3-Dior 17 numara Kabuki Fırça : 1.009 TL

Dior 17 numara Kabuki Fırça

Dior 17 numara Kabuki Fırça

Çok az miktarda ürünü geniş yapısıyla eşit miktarda kolayca uygulayabilirsiniz.

Gardırop detoksu nedir? Gardırop detoksu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Gardırop detoksu nedir? Gardırop detoksu nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0