2018-19 Sobahar/Kış güzellik trendleri

İstanbul Moda Haftası'nda kendini göstermeye başlayan sezonun güzellik trendlerini "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak sizler için mercek altına aldık. İşte sezona damga vuracak güzellik trendleri...

Sezonun trend moda akımları her yıl farklı bir boyut kazanıyor. Saçlar, makyaj stilleri, kullanılan aksesuarlar... Güzellik dünyasında 2018/19 Sonbahar ve Kış aylarında yoğun simler, taşlar ve aksesualar yer alacağa benziyor. Geçtiğimiz hafta başlayan İstanbul Moda Haftası'nda kendini gösteren bu trendleri sizler için araştırdık. 

İŞTE SEZONA DAMGA VURACAK EN TREND GÜZELLİK TRENDLERİ...

BAKIŞLARDA FERAH NOKTA



2018 yılına girdiğimizden bu yana fazla kullanılan aydınlatıcılar, şimdi de göz pınarlarında, burnun ve dudakların üst kısmında abartılı bir şekilde yeni sezonda kullanılacak.  Kullanılan bu aydınlatıcı cildi daha parlak ve gözleri de olduğundan büyük gösterecek.

YOĞUN KIRMIZI

Her kadının makyaj koleksiyonunda yer alan kırmızı ruj, 2018-19 Sonbahar/Kış aylarında çok fazla kullanılacak. Doğal bir cilt makyajıyla buluşan kırmızı ruj, sizi olduğunuzdan daha genç gösterecek.

OPTİK GÖZLÜKLER

Optik gözlükler de moda olur mu demeyin! Ciltteki kusurları kapatmak ve cool bir stil oluşturmak için renkli çerçevelere sahip optik gözlükleri kullanabilirsiniz.

Protein diyeti nedir? Nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Protein diyeti nedir? Nasıl yapılır?
Jean giymenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Jean giymenin püf noktaları
Çiçeklerle duvar süsleme

İLİŞKİLİ HABER

Çiçeklerle duvar süsleme
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0