Pratik kaş alma yöntemi! Evde kaş nasıl alınır? Kaş almanın püf noktaları...

Yüzde bulunan tüm organlara anlam katan ve mimikleri oluşturan kaşın şekli çok önemlidir. Bazen kaşı alırken yapılan hatalar düzelmeyen sonuçlara neden olabilir. Genellikle kuaförde aldırdığınız kaşlarınızı acil durum olduğunda evde kısa sürede düzeltmek istiyorsanız hazırladığımız yazıya göz atabilirsiniz. Dakikalar içerisinde kaşlarınızın şeklini bozmadan evde kaş alma yöntemi sadece yasemin.com'da!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Evde kaş almak hem ekonomik hem de sandığınızdan daha pratik bir işlemdir. Hatta yapılan bir araştırmaya göre kadınlar evde alınan kaşları daha çok beğeniyor. Her yüz tipinin kaş alma şekli başkadır. Bu durumda kendi kaşlarınıza müdahale etmek daha kolay olacaktır. Acil durumlarda yada çalışma temposundan dolayı kuaföre gidecek vakit bulamadığınızda dakikalar içerisinde kendiniz de alabilirsiniz. Peki ev kaş nasıl alınır? Kaş alırken nelere dikkat etmek gerekir? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

- Kaş almanın en doğru zamanı banyo sonrasıdır. Kaş kökleri yumuşadığı için normale oranla daha az acır daha çabuk çekilecektir. 

EVDE KAŞ NASIL ALINIR

EVDE KAŞ NASIL ALINIR

Evde en kolay kaş çıkarma ve gürleştirme yöntemleri neler?İLİŞKİLİ HABEREvde en kolay kaş çıkarma ve gürleştirme yöntemleri neler?

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan yalnıza 3 malzeme vardır. Kaş tarağı, cımbız ve ayna..

Kaşlarınızın doğal halini bozmak istemiyorsanız mutlaka tarakla onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayarak işe başlamalısınız. Ardından göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımıyla alabilirsiniz. 

Daha sonra aşağıdan başlayarak yavaşça yukarı doğru devam edip, kaş şeklinize uyumlu olmayan kaşlarınızı uçlarını kesin.

KAŞ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

1- Bir kaşınızı fazlaca aldığınızı düşünüyorsanız diğerini de ona benzetmeye sakın çalışmayın. Bu durumda incecik bir kaş elde edebilirsiniz.

2- Kaşlarınızı duştan önce almayın. Çünkü sıcak duş gözeneklerin açılmasını sağlayıp acımasını önler.

3- Kaşlarınızı sakın her gün almayın. Düzgün uzaması ve kış köklerinizin ölmemesi için biraz zaman geçmesini bekleyin.

4- Kaşlarınızın daha kalın görünmesi için eğer kaşlarınızın ortası açıksa uç kısımları kısaltarak kalın kaş elde edebilirsiniz. Fakat kaşlarınız seyrekse bu uygulamayı yapmamalısınız.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Yasemin 3 yıl önce

Yazıyı çok beğendim. İşime de yaradı. Ama ben de bir şey söylemek istiyorum. Yorumumu okuduysanız ben kaşlarımı alırken şunları kullanıyorum:Ayna ,cımbız, buz, peçete. Buzu ne yaptığımı düşüneceksiniz. Buzu kaşlarımı almadan önce buzu alacağım yere sürüp peçete yardımıyla siliyorum. Sonra kaşlarımı alıyorum. Unutmayın, soğuk acıyı azaltır.

Toplam 9 beğeni