Silverdin Krem ne işe yarar? Silverdin Krem nasıl kullanılır? Silverdin Krem fiyatı

Günümüzde yanık ve yara kremi olarak bilinen Silverdin krem, kısa sürede etkisini gösterdiği için herkes tarafından tercih ediliyor. Özellikle yanıklarda kullanımı oldukça etkili Silverdin krem, araların ve yanığın iltihap kapmasını önlemek için sıklıkla kullanılmaktadır. Peki Silverdin Krem ne işe yarar? Silverdin Krem nasıl kullanılır? Silverdin Krem fiyatı nedir? öğrenmek istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Yanık sonrasında hemen sürüldüğünde hem kızarıklığı hem de acısını alan Silverdin krem, içerisindeki etken maddeler sayesinde cildi olumlu yönde etkiliyor. Özellikle içerisinde gümüş sülfadiazin sayesinde bakterilerin cilt yüzeyinde gelişmesini ve artmasını engelleyen bu krem, reçete ile satılsa da eczanelerden temin edebilirsiniz. Hem yara hem de yanık tedavisinde kullanılan Silverdin, 40 gramlık ambalajlarda satılıyor. Eczane raflarının bir numaralı kremlerinden olan Silverdin kremi uzmana danışarak sizlerde kullanabilirsiniz.

Anestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?İLİŞKİLİ HABERAnestol pomad ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?

SİLVERDİN KREM NE İŞE YARAR

SİLVERDİN KREM NE İŞE YARAR

SİLVERDİN KREM NASIL KULLANILIR?

Silverdin kremi doktorunuz reçete ettiyse, öncelikle doktorunuzun söylediği gibi kullanmaya özen göstermelisiniz. Genel olarak kullanım şekli ise çok basittir.

  • - Silverdin kremin uygulanacağı yara ve yanık olan bölgeyi öncelikle temizleyin.İnce bir tabaka halinde bölgeye güzelce sürün. Üzerine varsa tedavi amaçlı kullanılan sargı bezi ile sarın. Eğer sargı beziniz yoksa steril edilmiş bir bez ile kapatın. Günlük kullanım dozu olarak da 1 defa sürmeniz yeterli olacaktır.

Silverdin krem nasıl kullanılır

Silverdin krem nasıl kullanılır

Sudocrem nedir? Sudocrem ne işe yarar? Sudocrem cilde faydaları nelerdir?İLİŞKİLİ HABERSudocrem nedir? Sudocrem ne işe yarar? Sudocrem cilde faydaları nelerdir?

Bu kremde yazacağımız yan etkileri görürseniz ve yaşarsanız, hemen doktorunuza başvurmayı unutmayınız. Genellikle kremin içinde bulunan maddelere karşı alerjisi olan insanlarda görülmekte olup yan etkilerin dozu aşırı olmamakla birlikte hafif görülür. Kremin görülebilecek yan etkileri derilerde dökülme ve renk değişikliği, vücudumuzda kaşıntı, soluk alıp vermekte zorluk, uygulanan yerde ısınma ve tahriş olma, mide bulantısına bağlı olarak kusma görülebilmektedir. Her medikal ürün gibi maalesef bu kremin de bir etkisi olabilir unutmayın herhangi bir yan etkiyi gördüğünüzde derhal en yakın sağlık kuruluşuna başvurun.

SİLVERDİN KREMİN 2021 FİYATI NEDİR?

Silverdin krem hem reçeteli hem de reçetesiz olarak satılmaktadır. Ancak reçeteli satıldığı zaman bir kısmı devlet tarafından karşılanmaktadır. Silverdin krem fiyatı 41,27 TL.

En iyi tavan vantilatörü hangisi? 2023 tavan vantilatörü modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En iyi tavan vantilatörü hangisi? 2023 tavan vantilatörü modelleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 74

Hüsna 2 ay önce

Silmenin nasıl kullanılır

Səhla 5 ay önce

Mehrab.silverdin kremasindan yataq yarasına sürmek olurmu ?

Huseyin 8 ay önce

Ben documents fabrikasinda yandim ve silverdi kullandim acida kalmadi izde kizariklikta arkadaslar

Zeynep 11 ay önce

Merhaba ağzımın içi yandı sorsem olur mu

Fatma 11 ay önce

Ya benim koltuk altımı ağda ile yaktılar bu silverdin kremi kullansam yanık izim geçer mi?

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun