Jilet nasıl kullanılır? Jilet tüyleri arttırır mı? En iyi kadın jileti hangisi?

Jiletle tıraş olmanın vücuttaki tüyleri arttırdığı ve kalınlaştırdığı konusu yıllardır tartışılan bir konu. Uzmanlar bu konuda geniş çaplı bir araştırma yaptı. Araştırmanın sonucunda ise jiletin tüyleri arttırmadığı kanısına varıldı. Peki jiletle tüyler nasıl alınmalı? Jilet tüyleri ne zaman arttırır? Piyasadaki en iyi kadın jileti hangisidir? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Vücudumuzun koltuk altı, genital bölge, bacak ve yüz gibi bölgelerindeki tüyleri temizlemek için birden çok yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerin arasında hem kolay hem acısız hem de yüzyıllardır uygulanan jilet, bazı kadınların hormonel problemleri nedeniyle tüylerinin kalınlaşarak daha fazla çıkmasına neden oluyor. Hal böyle iken bu haberleri duyan kadınlarda jilet konusunda kararsızlık yaşıyor. Tüm sorularınıza cevap olacak bir araştırma yapıldı. Sizler de jilet kullanma konusunda kararsızlık yaşıyorsanız mutlaka haberimizin devamını okumalısınız.

JİLET TÜYLERİ ARTIRIR MI?

Jilet tabiatı gereği keskin bir alet olduğu için tüyleri keserken yana doğru eğimli bir şekilde kesiyor ve kılların ucu mızrak gibi oluyor. Tüyler tekrar uzamaya başladığında bu yüzden, sanki daha kalınlaşmış ve fazlaymış gibi görünür. Yani jiletle tüy almanın kıl köklerini kalınlaştırdığı rivayeti tamamen asılsızdır. Asıl önemli olan tüy yapınızdır. Çünkü tüy yapısı kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve tıraş bıçağına vereceği tepki de farklıdır.

EN İYİ KADIN JİLETİ HANGİSİ?

- Gillette Venus Swirl Kadın Tıraş Makinesi / 60,00 TL

- Gillette Simply Venus 3 Tıraş Makinesi / 22,90 TL

- Gillette Venus Riviera 2'li / 27,90 TL

Yüze kese yapmanın faydaları nelerdir? İpek yüz kekesi nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yüze kese yapmanın faydaları nelerdir? İpek yüz kekesi nasıl kullanılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0