Gece hangi krem uygulanmalı? En iyi 5 gece kremi

Uyku öncesi yapılan cilt bakımı adeta cildinizin gün boyu ışıltılı aydınlık aynı zamanda yaşlanma belirtilerinin gecikmesine neden oluyor. Uyku sırasında cilt hem yorgunluğunu atıyor hem de yenileniyor. Kullanacağınız bazı kremlerle bu işlemleri hızlandırarak daha profesyonel bir bakım yapılmasını sağlayabilirsiniz. Peki en iyi gece kremi hangisi? Gece hangi kremler uygulanmalı? İşte tüm soruların yanıtı haberimizde:

Gün içerisinde stres ve çevresel kirliliğe maruz kalmış cilt hücrelerini, gece boyunca onararak güne ışıltılı bir ciltle başlamak ister misiniz? Gece cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz bir adet krem adeta tüm cilt kusurlarınızı ortadan kaldırabilir. Ancak bu kremlerin içerisinde anti-aging, retinoid, anti-oksidan, alfa hidroksi asit ve güneş koruma faktörleri gibi etken maddeler bulunması önemlidir. Cildin kendini yenileme hızı gece saat 23:00 ve 03:00 arasında maksimuma ulaşıyor. İşte bu saatlerden tam performansla faydalanmak için bakım rafınıza mutlaka bir gece kremi ekleyin. En iyi gece kremini bulmakta zorlanıyorsanız adım adım haberimizi inceleyebilirsiniz:

TIKLA OKU:UYKU ÖNCESİ EN ÖNEMLİ CİLT BAKIMI

1- Kiehl’s Facial Fuel Anti-Wrinkle Krem /  (135 TL)

Hem günlük bakım kremleri hem de maskeleriyle gündemde olan bu krem, içeriğindeki Kestane özü ve soya sayesinde cildi güçlendirir ve yoğunluğunu arttırarak kırışıklığı azaltır.  C ve E vitamininin yanı sıra meyve özleri barındıran bu ürün, cildinizi ferahlatırken yorgun görünüme karşı savaşır. Yüzünüzdeki çizgi görünümlerinin azalmasına yardımcı oluyor.

2 - Lancome Primordial Skin Recharge Bakım Kremi (180 TL)

Lancome’un bu bakım kremi, SPF 15 sayesinde cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor. 3’üncü gününden itibaren daha temiz bir cilde kavuşmayı vaad eden bu krem, günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra cildinizi her kullanımda daha parlak ve canlı gösterir. 

3 - Clarins Multi Active Early Wrinkle Correcting Creme (211 TL)

Clarins bakım kremi, normal ve karma ciltlere uygun bir üründür. Çok yoğun anti-oksidan etkisi sağlayan bu krem, sabahları temiz cilde uygulanması önerilir ve uygulandığı anda cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır. 30 yaş ve üzeri ciltlerin kullanabileceği bu ürün,ciltteki elastikiyeti arttırarak ilk kırışıklıkları önler. 

4 - Loreal Revitalift Laser X3 Gece Kremi (44 TL)

Loreal Revitalift gece kremi, kaş altlarında ve alın çizgilerine karşı adeta bir savaş açıyor. Gece boyunca cildinizdeki doku düzensizliklerine karşı adeta kalkan görevi gören bu krem, kırışıklık ve sarkmalara gözle görülür şekilde etki ediyor. İçeriğinde bulunan aktif bileşenler sayesinde yüz hatlarınızı belirginleştirir.

5 - New Well Gece Kremi  (59 TL)

Uyku esnasında cildin üst tabakasının yenilenmesini sağlayan New Well gece kremi, pütür pütür duran yapıyı yok eder. Gece boyunca ciltte bakteri oluşmasını engelleyen bu krem, yeni sivilce oluşmasına izin vermiyor. Yaş ilerledikçe ortaya çıkan ince çizgileri toparlayarak azalmasına olanak sağlayan bu krem, cildi toparlayarak sıkışmasına yardımcı oluyor.

Parizyen nedir ve nasıl uygulanır? Paris sokak stili parizyen stil uygulaması

İLİŞKİLİ HABER

Parizyen nedir ve nasıl uygulanır? Paris sokak stili parizyen stil uygulaması
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0