Şükran Ovalı'nın bebeği Mihran Ela'nın durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın bebeği Mihran Ela geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Peki son sağlık durumu nasıl? İşte cevabı...

4 ay önce annelik heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Şükran Ovalı'nın bebeği Mihran Ela geçtiğimiz gün kalp ritminde bozukluk olduğu için önceki gün yoğun bakıma alınmıştı.  Ovalı'nın yakın arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun, dün akşam magazin muhabirlerine Mihran Ela'nın son durumu hakkında sorulan soruyu yanıtladı.

Erkan Kolçak Köstendil, "Yeni filmimizin montajı var. Ben oraya geçiyorum. Cansu eve gidiyor" dedi. Başarılı oyuncu, yakın dostu Şükran Ovalı'nın kızı Mihran Ela'nın sağlık durumunun sorulması üzerine, "Şükran'la konuşuyoruz. Durumu daha iyiye gidiyor" açıklamasını yaptı.

 

Afra Saraçoğlu: İyi yürekli insanlara ihtiyaç var

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu: İyi yürekli insanlara ihtiyaç var
Çarpışma dizisindeki FETÖ iddialarına AY Yapım'dan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Çarpışma dizisindeki FETÖ iddialarına AY Yapım'dan açıklama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0