Ayşen Gruda yeniden yoğun bakıma alındı

Kağıthane Derindere Hastanesi'nde pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören usta sanatçı Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda annesi hakkında açıklama yaptı.

Türk sinem tarihinin usta isimlerinden Ayşen Gruda’nın kızı Elvan Gruda sanatçının sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yaptı.

Elvan Gruda'nın açıklaması şöyle;

"Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bu hastalıkla 1 yıldır mücadele ediyoruz. Ancak, pankreas kanseri sinsi bir yapıda olduğu için son evrede kendini belli etti. Çok değerli doktorumuz Ergün Kasapoğlu yaşam süresini ve kalitesini en üst düzeyde tutabilmek için büyük emek sarf etti. Hastane Derindere, tüm imkanlarını seferber ederek son derece özenli bir bakım yürütmekte. Biz ailesi olarak her an başındayız. Tıbbı açıdan durumu detaylı bir şekilde doktorları tarafından açıklanacaktır. Başka hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz. Enfeksiyon riski olduğu için yoğun bakıma kimse alınamıyor. Ancak biliyoruz ki, bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz."

Mehmet Ali Erbil uyandı! İlk isteği şaşırttı...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil uyandı! İlk isteği şaşırttı...
Hale Soygazi'den alkışlanacak hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Hale Soygazi'den alkışlanacak hareket!
Ünlü oyuncu Nina Dobrev: Sürekli acıkıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Nina Dobrev: Sürekli acıkıyorum!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Kurtbey 5 yıl önce

Rabbim yardım etsin

İlyas 5 yıl önce

Allah şifa versin.

Toplam 3 beğeni