Ünlü futbolcu Arda Turan'a soruşturma!

Başakşehir'de forma giyen ünlü futbolcu Arda Turan'a ait otelin inşaatının sırasında Beyoğlu'nda bir binanın yıkımına neden olduğu sebebiyle dava açıldı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir bina yıkılmıştı.  Binanın yan tarafında bulunan boş arazide iddiaya göre ünlü futbolcu Arda Turan otel yaptıracaktı. İddialara göre; söz konusu otelin yapımı için usullere uygun olmayan ve doğa şartlarının fazlaca hasar verdiği yerde usulsüz şekilde kazı yapılmıştı. Bu nedenle yıkılan binanın yan tarafında bulunan istinaf duvarı çökerek Orhan D. ve ailesinin oturduğu binada çatlaklar meydana geldi. Genç adam meydana gelen çatlaklar sonrası otel inşaatı çalışanlarının yanına giderek durumu anlattığında bu binanın da yıkılacağını, tehlike altında olduğunu öğrendi. Yeniden ikametine çıkan genç adam binanın sallanmaya başlaması üzerine eşini ve çocuklarını da alarak evden kaçtı. Genç adam ve ailesi diğer komşularını da uyararak bina sallandığı için terk etmelerini söyledi ve birlikte binayı tahliye ettiler. Tahliye sırasında ise bina sallantıya dayanamayarak çöktü.

yıkılan bina

yıkılan bina

İnşaat sahipleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan binanın yıkılması sonrası başka bir binanın yıkılmasına neden olduğu gerekçesiyle savcılığa ihbar edildi. 5 katlı binada ikamet eden aileler Turan ailesinden zararlarını gidermesini istedi fakat buna rağmen ailelerin iddiasına göre olayla ilgili bir muhatap bulamadılar.

Reynmen Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini reddetti

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifini reddetti
İbrahim Tatlıses'i çıldırtan yorum!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'i çıldırtan yorum!
Erdal Özyağcılar kestane tezgahının başına geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar kestane tezgahının başına geçti!
Dertli bebek sosyal medyayı yıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Dertli bebek sosyal medyayı yıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 5 yıl önce

Her tasın altından bu çıkıyor.