Neslişah Alkoçlar ailesine yeni bir üye dahil oldu!

Ünlü isim Neslişah Alkoçlar, sokakta bulup sahiplendiği sevimli kedinin fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Alkoçlar, paylaşımının altına not düşmeyi ihmal etmedi.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Neslişah Alkoçlar ailesiyle sokakta bulduğu kediye sahip çıktı. Hayvan beslemek isteyenin satın almadan sahiplenmesini talep etti. Sahipsiz hayvanların korunmaları gerektiğine dair "Satın alma sahiplen" etiketi ile uyarıda bulundu. İşte ünlü ismin sahiplendiği kedinin paylaşımı ve açıklaması...

Neslişah Alkoçlar instagram

Neslişah Alkoçlar instagram

"Demek ki onun kaderinde de bizim evin bir üyesi olmak varmış. İyi ki kesişti yollarımız iyi ki geldin.Şimdi tek sorunumuz bir isim bulmak bana yardım eder misiniz?" notunu düşerek, takipçilerinden tavsiyede bulunmalarını talep etti.

neslişah alkoçlar Engin Altan Düzyatan

neslişah alkoçlar Engin Altan Düzyatan

Diriliş Ertuğrul dizisi ile gündeme oturan Engin Altan Düzyatan'ın ünlü sosyetik eşi Neslişah Alkoçlar tatile gittiği çocuğu ile aynı karede görüntülendi. Kareyi sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaşan Alkoçlar'a beğeni ve yorum yağdı. Formunu koruyan Alkoçlar'ın kahve tonlarındaki giydiği püsküllü pareosu ilgi odağı oldu.

İŞTE O KARE;

Neslişah Alkoçlar Düzyatan

Neslişah Alkoçlar Düzyatan

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Tülin Şahin açıkladı: Kızımdan dayak yedim!

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin açıkladı: Kızımdan dayak yedim!

BİR YORUM YAPIN 0