Nebahat Çehre'den şaşırtan açıklama: Rock'çıyı oynamak isterdim!

Bir zamanlar izleyicileri ekranlara kitleyen dizi Aşkı Memnu'nun başrol oyuncularından ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den şaşırtıcı açıklama geldi. Varoş'u oynamak istiyorum açıklamasıyla gündemde yer alan oyuncu şimdilerde rock'çıyı oynamak isterdim açıklamasıyla gündemi salladı.

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, oyunculuk kariyeri üzerine çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde varlıklı bir kadın yerine varoş bir kadını oynamak istediğini dile getiren Çehre, hayranlarının kendisini artık farklı karakterde görmeleri gerektiğini açıklarken Hollywood yıldızı Merly Steep'i örnek göstererek sözlerine söyle devam etti:"Aykırı bir karakteri oynamak isterdim. Savcı, Hakim, belki de Marly Streep’in oynadığı gibi rock'çı bir kadın..."

Nebahat Çehre

Nebahat Çehre

NEBAHAT ÇEHRE'DEN BEREN'E DESTEK!

Son zamanlar evliliğinin üzerinde gezen karanlık bulutlar ile gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat ve ünlü şarkıcı eşi Kenan Doğulu cephesine bir destek de Beren Saat'in bir zamanlar Aşkı Memnu dizisinde başrol oynadığı meslektaşı ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den geldi.

Nebahat Çehre

Nebahat Çehre


Beren Saat'in fotoğrafının altına "O gözlerin hiç nemlenmesin" notunu düşen ünlü Nebahat Çehre, geçen gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandı. Magazinci arkadaşların "Beren Saat ile buluşup dertleştiniz mi?" sorusu üzerine Çehre,"Beren benim kızım. Çok sevdiğim bir insan, onun en ufak üzüntüsü beni de üzüyor. Umarım çok mutlu olur."Hakikatten 'gözünde nem' bile olmasın. Şu sıralar çok görüşemiyoruz, aynı kuaföre gidiyoruz orada karşılaşıyoruz. 'Görüşelim’ diye anlaşıyoruz ama işlerin yoğunluğundan dolayı bir türlü ayarlayamıyoruz. Bir dost olarak her zaman Beren’in yanındayım, bir annesi bir ablası gibi…" şeklinde açıklama yaptı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Nusret'in sosyal medya sırrı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'in sosyal medya sırrı ortaya çıktı!
Alişan ve Buse Varol'dan Yıldız Tilbe düeti!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol'dan Yıldız Tilbe düeti!
Nejat İşler son görüntüsü ile şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nejat İşler son görüntüsü ile şaşkına çevirdi!

BİR YORUM YAPIN 0