Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde yangın!

Adana’da 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin çekildiği kullanılmayan hastane binasında yangın çıktı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

ATV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde başarılı bir sıraya ulaşan Bir Zamanlar Çukurova, dizisinin çekildiği Prof. Dr. Nusret Karasu Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tadilat çalışması başlatılmıştı. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'ın birlikte yazdığı, baş rollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştıkları Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde yangın çıktı.

yangın

yangın

Hastanede çalışan işçilerin kaynak yaptığı sırada kıvılcımlardan yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler 3 katlı binayı sardı.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangında binada büyük çapta maddi hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

RTÜK'ten 'Çukur' dizisine ceza yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

RTÜK'ten 'Çukur' dizisine ceza yağdı!
Fatma Girik hastane sonrası ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Fatma Girik hastane sonrası ilk kez görüntülendi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0