Serkan Keskin'in Çukur dizisi pişmanlığı sosyal medyada olay oldu!

Bir dönem TRT1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde "İsmail abi" karakteriyle hafızalara kazınan Serkan Keskin, Çukur dizisinden gelen teklifi neden kabl etmediğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Serkan Keskin, bir YouTube kanalına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Serkan Keskin, Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un kadrosuna neden dahil olmadığını anlattı. Keskin: "Bir iş gelmişti. Onu kabul ettim, o süreçte başka bir teklif daha oldu. Onu kabul edemedim. Benim kabul ettiğim iş başlamadan bitti ama diğer iş üçüncü sezonunda devam ediyor. O iş 'Çukur' dizisiydi." 

Uzun süre dalgıçlık yapan hatta eğitimler veren Serkan Keskin, İbrahim Selim'in "Suyun altında ölüme yaklaştığın bir an oldu mu?" sorusuna "Uzun süre dalgıçlık ve eğitmenlik yaptım. Ölüme yaklaştığım oldu. Hazırlanılmış bir derin dalışta artçı olarak gidiyordum. 55 metrede başlayan bir uçak, 80 metreye kadar gidiyor. Sırp bir arkadaş haber vermeden arkadan hava kaynağımı aldı uzun süre geri vermedi, şoktaydı. En son yumruk attım boşluğuna bir şok yaşasın diye. Film şeridi denilen şeyi gördüm. Annem geldi gözümün önüne, anneme en korktuğu şeyi dalışta öldüğümü söyleyecekler falan dedim. Sonra tabi ki çok daha uslandırdı o dalış. Çok daha dikkatliyim. O Sırp dalgıç da benden seviye olarak üstte, iri biriydi. Adı da Ratkov'du." cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil paylaşımı sosyal medyayı salladı! Takipçi sayısında artış...

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil paylaşımı sosyal medyayı salladı! Takipçi sayısında artış...
MasterChef Güzide'nin sırrı ortaya çıktı! Final haftasında şefler şaşkına döndü..

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Güzide'nin sırrı ortaya çıktı! Final haftasında şefler şaşkına döndü..
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mahmut Akar 4 yıl önce

Çukurda kalmaya mahkum olanları geçin, lütfen, Seçici olmak iyidir.

Toplam 1 beğeni