Müge Anlı, Aleyna Tilki'nin ailesine seslendi!

Son haftalarda en çok konuşulan ve tartışılan ismi Aleyna Tilki'ye bir uyarı da Müge Anlı'dan geldi.

16 yaşındaki Aleyna Tilki, sahne aldığı gece kulübü ve yaşının küçüklüğü tartışılmaya devam ediyor. Aile Bakanlığı genç kızın ailesini geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek Aleyna'nın sahne almasının yasak olduğunu belirtti. Ancak genç şarkıcı dün akşam Maslak'ta bir gece kulübünde sahne aldı. Yasaklara rağmen sahne almaya devam eden Aleyna Tilki'nin ailesine bir uyarıda Müge Anlı'dan geldi. Usta gazeteci Tilki'nin anne ve babasına seslenerek 'çocuğunuzu sahneden alın' dedi.

'SAHNELERE VEDA ET' ÇAĞRISI

18 yaşından küçük olan herkesin çocuk olduğunu belirten Müge Anlı, küçük olan çocuklara dil uzatmak, göz uzatmak ve ailelerin buna göz yummasının da suç olduğunu belirtti. Aleyna Tilki'nin anne ve babasına seslenen Müge Anlı, Aleyna'nın ailesinin bilmeden de olsa çocuk istismarı yaptığını belirterek, bir an önce Aleyna'nın sahnelere veda etmesi gerektiğini söyledi.

BİR YORUM YAPIN 5

Muaz 4 yıl önce

Tamam güzel de onu gece kulübünde sahneye çıkaranlara ceza yok mu, kapatın gece kulübünü bakalım çıkartmalar mı bir daha

Toplam 5 beğeni

balalı mustafa 7 yıl önce

yazıklar olsun ...kendi düşen ağlamaz ,beni de bağlamaz..böyle anne ve baba ya diyecek çok şey var ama..! demiyorum.

Toplam 9 beğeni

YAZIK! 7 yıl önce

Yetenek programlarına da göz atmak lazım çünkü bu tarz şeylerin başlangıcı oralardır. Diziler de öyle maalesef 18 yaşından küçükler barlardan gece kulüplerden çıkmıyor gerçek hayatta da böyle olur.

Toplam 11 beğeni

vatandaş 7 yıl önce

Kimse Acun ILICALI ya laf söylemiyor. yetenek sizsiniz programına 18 yaş altı çıkarmasınlar. Temeli atanlara bakın biraz..

Toplam 36 beğeni

vatandaş 7 yıl önce

Müge ANLI yıllardan beri yapmış olduğu programlarda aile istismarı,koca istismarı her türlü istismar konularını işlediği için böyle bir uyarı göndermiş sorumluluk göstermiş helal olsun ama işin içinde rant olunca böyle oluyor malasef zamanında ortalık küçükten geçilmiyordu küçük emrah küçük ibo bunların bütün derdi şöhret,rant,nam sonradan işler kötüye gidince üç maymunu oynarlar hey gidim hey

Toplam 25 beğeni