İnci Ertuğrul kimdir ve İnci Ertuğrul nereli? İnci Ertuğrul  hakkında tüm detaylar...

Çeyrek asrı aşan gazetecilik deneyimi ve güvenilir kimliğiyle İnci Ertuğrul Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüvene başlıyor. Ekranlara bomba gibi bir programla geri dönen İnci Ertuğrul'un kaç yaşında ve nereli olduğu arama motorunda en çok araştırılanlar arasına girdi. İnci Ertuğrul kimdir ve İnci Ertuğrul kaç yaşında? Nereli? sorularının yanıtı haberimizin detaylarında.

Kanal 7 ekranlarında hasretleri dindirecek, kalpleri buluşturacak yepyeni bir program başlıyor. Deneyimli gazeteci ve televizyoncu İnci Ertuğrul kayıpları bulmaya, dargınları barıştırmaya, insanların hayatına dokunmaya geliyor. 

İLİŞKİLİ HABER'İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var' Kanal 7 ekranlarında başlıyor!

İNCİ ERTUĞRUL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

İnci Ertuğrul Trabzon Akçaabat’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Akçaabat’ta tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

TRT’nin açtığı "Spikerlik" sınavıyla eğitim aldığı alandan başka bir kulvara yöneldi.
TRT’deki eğitimin ardından Türkiye’nin ilk özel radyosu Radyo Anki’de üç yıl program sunucusu ve yapımcısı olarak görev aldı. Aynı dönemde TRT Gap’ta çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. 

1993 yılında TGRT’nin kurulmasıyla beraber çalışma hayatına İstanbul’da devam etti.
"Hayırlı Günler" adlı sabah canlı yayın kuşağı "Gençlerle" adlı tartışma programlarının sunumunun yanında radyo programcılığını da sürdürdü. Ardından dokuz  yıl boyunca Haber Merkezinde ‘’spiker’’ olarak görev aldı ve bu dönemde pek çok özel yayının sunuculuğunu da gerçekleştirdi.

Türkiye Gazetesi'nde "İnci Ertuğrul ve Renkler" adlı sayfada dört yıl boyunca pek çok özel röportaja ve habere imza atıp yazılar yazdı.

Sosyal konuların ele alındığı, kayıp insanların arandığı ve özellikle kadın sorunlarının işlendiği ‘’İnci Ertuğrul Sizin Sesiniz’’ adlı programlarla yeniden program sunuculuğuna dönüş yaptı.

Program TGRT ,FLASH TV VE STAR TV’de yayınlandı. CİNE 5’de ‘’İnci Ertuğrul ile Rengarenk’’ adlı kadın kuşağının ardından TRT Haber’de ‘’İnci Ertuğrul ile Haber  Tadında’’ ve sonrasında FOX TV’de  yayınlanan ‘’Kaybolan Çiçekler’’  son olarak STAR TV’de  "Gerçeğin Peşinde" programlarının sunuculuğunu yaptı. 

Kadınlar,  çocuklar ve engelli bireyler başta olmak üzere dezavantajlı gruplar için yapılan pek çok sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak yer aldı. Ertuğrul’un meslek hayatında tanık olduğu olaylar ve kadın hikayelerinin yer aldığı ilk kitabı  "Sessizliğe Konuşanlar- Sessizliğe Susanlar"  2018' de yayınlandı.  Aynı zamanda özel etkinlikler organizasyonlarda sunuculuk ve moderatörlükler yapan Ertuğrul "Etkili ve Güzel Konuşma" eğitimleri de vermektedir. İstanbul Aydın Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak bilgi ve tecrübesini gençlere aktaran İnci Ertuğrul bir kız çocuk annesidir.

'İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var' Kanal 7 ekranlarında başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

'İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var' Kanal 7 ekranlarında başlıyor!
Ece Kılıçaslan Acar'ın şüpheli ölümü! Ece Kılıçaslan olayı ne? İnci Ertuğrul Ece Kılıçaslan...

İLİŞKİLİ HABER

Ece Kılıçaslan Acar'ın şüpheli ölümü! Ece Kılıçaslan olayı ne? İnci Ertuğrul Ece Kılıçaslan...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

yavuz 1 yıl önce

başka kanal mı yoktu ki gittiin de en işe yaramaz kanalı seçtin

Toplam 1 beğeni