Ece Kılıçaslan Acar'ın şüpheli ölümü! Ece Kılıçaslan olayı ne? İnci Ertuğrul Ece Kılıçaslan...

İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki Dudullu semtinde yaşayan 27 yaşındaki Ece Kılıçarslan, önceki gece şüpheli şekilde evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Şüpheli olayın ardından annesi Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İnci Ertuğrul'la Ümit Hep Var programına katıldı. Peki ce Kılıçaslan olayı ne?

Olay 16 Mart gecesi saat 03.15 sıralarında Ümraniye'ye bağlı Esenkent Mahallesi'nde meydana geldi. Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli polis, 3 çocuk annesi 28 yaşındaki Ece Kılıçaslan Acar'ın 4 katlı binanın 3'üncü kat balkonundan düşerek yaralı bir şekilde hastaneye getirildiğini ve hastanede hayatını kaybettiğini karakola bildirdi. Savcılık talimatı üzerine Ece Kılıçaslan Acar'ın eşi E. Acar (33) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Ece Kılıçaslan Acar

Ece Kılıçaslan Acar

"KARAKOLA BAŞVURMAYIN, EZİYET EDERİM' DİYE TEHDİT ETTİ"

Ece Kılıçaslan Acar'ın annesi Cemile Ayfer Gürsel, "Benim kızım 10 senelik evli. Sürekli kızım şiddet gördü. Kızım bana hep anlatıyordu, son zamanlarda anlatmamaya başladı. Çünkü hep tehdit ediyorlarmış. Ben karakola başvurduğum zaman beni arıyorlar. 'Karakola başvurmayın' dediler. Damat beni aradı 'Bak kızına daha fazla eziyet yaparım' dedi. Ben savcılığa, her yere dilekçemi verdim. Çocuğuma torunlarıma hepsine şiddet uyguluyor" diye konuştu.

Ece Kılıçaslan Acar

Ece Kılıçaslan Acar

"BENİM KIZIM ASLA BALKONDAN KENDİNİ ATACAK BİR İNSAN DEĞİLDİ"

Acı haberi aldığı anda yaşadıklarını anlatan Gürsel, "Gece saat 03.00'de eltisi Raziye Acar beni aradı. 'Ablam, neden almadın bu kızı bunların elinden. Bu kızı balkondan düşürmüşler' dedi.  Benim kızım asla balkondan kendini atacak bir insan değildi. Onun 3 tane evladı var. Hep onlar için katlandı. Bir insan mutfakta kahve içerken nasıl atar kendini" şeklinde konuştu.

Ece Kılıçaslan Acar

Ece Kılıçaslan Acar

"15 GÜN ÖNCE KAFASINA 5 DİKİŞ ATILDI"

Ece Kılıçaslan Acar'ın ablası Ebru Aydın'da kardeşinin son iki senedir sürekli şiddet gördüğünü anlattı.

Aydın, "Kardeşimi odaya sokuyor yumruklarla yüzüne vuruyor, suratını morartıyor. Kesinlikle bizi arayıp haber vermediler.  Ondan 15 gün önce de kafasına bardakla vuruyor yine mutfakta. Kafasına 5 dikiş atıyorlar" dedi.

"2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SİLAH DAYADI"

Konuşmasına devam eden Aydın, "2021 Kasım ayıydı. Biz kardeşimin evine gittik çocuklarımı da götürdüm. Biz gitmeden önce kardeşim yine evden ayrılmak istiyor. Bu da gidemezsin diye beşikteki 1 buçuk 2 yaşındaki çocuğa ruhsatsız silahını ya da pompalıyı bilmiyorum dayıyor. 'Eğer ki gidersen bu çocuğu vuracağım' diyor" sözlerini kullandı.

İnci Ertuğrul kimdir ve İnci Ertuğrul nereli? İnci Ertuğrul  hakkında tüm detaylar...

İLİŞKİLİ HABER

İnci Ertuğrul kimdir ve İnci Ertuğrul nereli? İnci Ertuğrul hakkında tüm detaylar...
Çağla Tuğaltay kimdir, nasıl öldü? İşte Çağla Tuğaltay cinayetinin detayları...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Tuğaltay kimdir, nasıl öldü? İşte Çağla Tuğaltay cinayetinin detayları...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0