Savaşçı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kılıç Timi dimdik ayakta!

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Savaşçı nefesleri kesen bir bölümle geldi. Sezon finalinde düşen helikopterin akıbeti merakla bekleniyordu. Her şey Savaşçı 11.bölümde netleşti. Peki, yeni bölümün ardından Savaşçı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kılıç Timi'nin destansı hikayesini konu alan, Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni sezona ilk adımını attı. Herkesi derinden sarsan helikopter kazasında korkulan olmadı. Yaralanan komutanların yanına ilk koşanlar da silah arkadaşları Kılıç Timi oldu. Yaralanan kahramanların peşine düşen teröristlerin hain planları hastaneye taşındı. Heyacanı doruklara ulaştıran Savaşçı yeni bölümün ardından, Savaşçı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

savaşçı 11.bölüm

savaşçı 11.bölüm

Savaşçı 12.bölüm fragmanı

Savaşçı 12.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 12.bölüm 17 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 11.bölüm izle!

Savaşçı 11.bölümde neler oldu?

savaşçı son bölüm

savaşçı son bölüm

Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan ve Başçavuş Bayram’ın da içinde bulunduğu helikopter yere çakılırken, kahramanlar ölüme hiç olmadığı kadar yakın. Haber Ankara’da da şok etkisi yapar. General Ahmet Kutalmış, helikopter enkazına ulaşılması için tüm olanaklarını hiç zaman kaybetmeden harekete geçirir.  Ancak, Albay ve arkadaşlarına ulaşmak için harekete geçen başkaları da vardır! “Doktor” avına yaklaşırken, Kılıç Timi, aldıkları haberle çılgına dönmüş halde, enkaza ulaşmak için zamana karşı bir savaşa girer. Canları pahasına o enkaza ulaşacaklardır. Ölüm sessizliği içinde, bir kez daha, dağlar Kılıç’ın sesiyle yankılanır: “Sağ ya da Şehit! Biz geride adam bırakmayız!"

BİR YORUM YAPIN 0