Savaşçı 13.bölüm fragmanı!  Savaşçı 13.bölümde yürekler dağlanıyor...

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 12.bölümüyle ekranlardaydı. Kılıç Timi'nin destansı hikayesini konu alan Savaşçı 12.bölümde yine heyecan doruktaydı. Peki, Savaşçı son bölümün ardından, Savaşçı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 12.bölümde helikopter kazasının ardından teröristleri ağır bozguna uğratan Kılıç Timi, Kopuz Albay'ı korumak için canlarını ortaya koydular. Her bölümünde olduğu gibi Savaşçı son bölümünde de nefesler tutuldu ve Kılıç Timi'nin destanı seyredildi. Peki, ilgiyle takip edilen Savaşçı yayınlanan son bölümün ardından merakla beklenen Savaşçı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 13.bölüm fragmanı

Savaşçı 13.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 13.bölüm 24 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 12.bölüm izle!

Savaşçı 12.son bölümde neler oldu?

savaşçı 13 bölüm

savaşçı 13 bölüm

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda. 

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor. 

Pusular, tuzaklar, ihanet, kan ve gözyaşı içinde, dağlar bir kez daha efelerin haykırışıyla inliyor:  “Bu vatan bizim..!”

BİR YORUM YAPIN 0