İsimsizler 16.bölüm fragmanı! İsimsizler son bölüm izle!

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizisi İsimsizler'de macera İstanbul'da devam ediyor. İsimsizler 15.bölümde Fatih ve arkadaşları Kor Yakup'la çalışmak için Kurmay'dan emir alıyor. Peki, İsimsizler son bölümün ardından, heyecanla beklenen İsimsizler 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan aksiyon dolu kahramanlık hikayesi İsimsizler 15.bölümü seyirciyle buluştu. Artık Kor Yakup'la beraber çalışacak olan İsimsizlerin eli iyice güçleniyor. Terör saldırısı hazırlığında olduğu öğrenilen Kudret'e karşı mücadele verecek olan İsimsizler'in en büyük yardımcısı Kor Yakup olacaktır. Peki, İsimsizler son bölümün ardından, İsimsizler 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış gibi oyuncuların rol aldığı İsimsizler 16.bölümü 25 Eylül Pazartesi saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

İsimsizler 15.bölüm izle!

İsimsizler 15.bölümde neler oldu? İsimsizler son bölüm özeti...

Fatih ve arkadaşları artık Kor Yakup'la çalışacaklardır!

isimsizler

isimsizler

Handan'ın başı derttedir. Kudret'in şirketine giren ve gizli bilgilere ulaştığı anda yakalanan Handan, oradan çıkmanın yollarını aramaktadır ancak tüm çıkışlar kapalıdır. Handan'ın zor durumda olduğunu öğrenen Kurmay ise Fatih'leri de yanına alıp derhal onu kurtarmaya gider. 

Fatih, Kudret'in binasının önünde Kor Yakup'la karşı karşıya gelmiştir. İki tarafta birbirlerine silah doğrultmuşlarken, yukarıdan kim olduğunu bilmedikleri bir kadın düşer. Peki bu kadın kimdir? Kudret'in köşeye sıkıştırdığı Handan mı yoksa başka biri mi? Fatih ve arkadaşları polis gelmeden bina önünden ayrılır.

Kurmay onlara Kor Yakup'la birlikte çalışacaklarını söyler. Başta Dayı olmak üzere bu kimsenin hoşuna gitmemiştir. İsimsizler ele geçirdikleri bir istihbarat sonucunda Kudret'in büyük bir terör saldırısı planladığını öğrenir. Zamanları azdır. İpuçlarını  birleştiririler. Terör saldırısını önlemek için Kor Yakup'la birlikte İstanbul'un tehlikeli sokaklarına inerler.

BİR YORUM YAPIN 1

Isimsizler 6 yıl önce

Isimsizler