Tutsak 3.bölüm fragmanı! Elif'i daha zor günler bekliyor...

Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak, sırlarla dolu ve çarpıcı hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sadullah'tan kurtulan Elif için hizmetçi olarak geldiği ev büyük bir kıskaç oluyor. Gerilim dolu Tutsak son bölümün ardından, merakla beklenen Tutsak 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Tutsak 2.bölümde; Kenan, kendisine yardımcı olması için Elif’i ailenin av evine götürür fakat Elif’in av evine gitmesi ve yaşananlar Kenan’ın başına bela açacaktır. Elif, Sadullah’ın ölümüyle ilgili Kenan’dan şüphe duymaya başlayacak, Bahadır ise Elif’i korumaya çalışırken kendisini tehlikeli durumlara sokacaktır. 

tutsak 3.bölüm

tutsak 3.bölüm

Elif tüm bu olanların ortasında kalırken bir taraftan da Bennu’nun oyununa kurban gidecektir.  Kenan’ın polis tarafından sorgulanmasına sebep olan kişi ise ailenin içinden tahmin etmedikleri biri olacaktır. Tutsak 3.bölümde ise, hayatı zorluklarla geçen Elif'i daha büyük sıkıntılar bekliyor. Tutsak 2.bölümün hemen ardından, heyecanla beklenen Tutsak 3.bölüm fragmanı da geldi...

Tutsak 3.bölüm fragmanı:

Tutsak 3.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin'in paylaştığı Tutsak 3.bölüm 3 Ekim Salı saat 20.00'de Kanal D'de...

Tutsak 2.bölüm izlemek için tıkla!

Tutsak son bölümde neler oldu? Tutsak 2.bölüm özeti...

Kenan, kendisine yardımcı olması için Elif’in peşine düşer!

Tutsak bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde,  Gürhan Ailesi Sadullah cinayetiyle sarsılırken, Kenan onun karısı olan Elif'in peşine düşüyor! Kenan, Sadullah'ın öldürülmeden önce onu tehdit ettiği belgeleri ele geçirmek istiyor ve bunu yapabilmek için de Elif'i yakın takibe alıyor. Olan bitenin farkında olmayan Elif ise Bahadır'ın uyarıları ile temkinli olmaya çalışıyor.

tutsak son bölüm

tutsak son bölüm

Kenan, Elif'ten alacağı bilgilerle Sadullah'ın belgelerine ulaşıp, bu işin içinden bir an evvel sıyrılmak istiyor. Ve kendisine yardımcı olması için Elif’i ailenin av evine götürüyor. Ancak burada Kenan'ın hesaba katmadığı bir durum yaşanıyor ve yaşananlar Kenan'ın başını derde sokuyor!  

Kenan'ın sürekli Elif'in etrafında olması Bahadır'ı da tedirgin ediyor. Onları yakından tanıyan Bahadır, özellikle Kenan konusunda Elif'i uyarıyor ve ondan uzak durması gerektiğini söylüyor. Elif ise Sadullah'ın sırlarla dolu ölümüyle ilgili Kenan'dan şüphe etmeye başlıyor. 

Öte yandan Gürhan Ailesi'nin evine gelen polisler Kenan'ı sorguluyor. Kenan'ın sorgulanmasında ise herkesi şok edecek bir isim rol alıyor!

BİR YORUM YAPIN 0