Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı yayınlandı! Kalp Atışı son bölüm izle! Eylül felç mi kalacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı son bölümüyle nefes kesti. Ziyanur'un ölümü herkesi derinden sarsarken; kazanın görünmez etkisi Eylül için acı bir son hazırlar. Heyecan dolu Kalp Atışı 14.bölümün ardından, merakla beklenen Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı son bölümde; yeni bir yola çıkmak için söz veren Eylül ve Ali Asaf'ı bekleyen büyük tehlike ne? Ziyanur'un ölümü ikiliyi derinden sarsarken; Eylül, üvey annesinin düştüğü durumdan dolayı babasını suçlar. Kazadan sonra önemsemediği bir mesele Eylül'ün başına büyük bir dert açacaktır. Kalp Atışı son bölüm final sahnesinde Eylül kendini kaybederek, felç olma tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Peki, Eylül bu durumdan nasıl kurtulacak? Kalp Atışı 14.bölümün ardından, merakla beklenen Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı

Kalp Atışı 15.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı 15.bölüm 13 Ekim akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Kalp Atışı 14.son bölüm izlemek için tıkla!

Kalp Atışı son bölümde neler oldu? Kalp Atışı 14.bölüm özeti...

kalp atışı son bölüm

kalp atışı son bölüm

Ziyanur’un ölümü Ali Asaf’ı oldukça sarsmıştır. Bildiği tüm gerçekleri Eylül’e açıklamak için her şeyin başladığı yere doğru birlikte bir yolculuğa çıkarlar. Fakat yolda kötü bir sürpriz onları beklemektedir. Bu arada hastaneye gelen kimliği belirsiz kadın, Eylül’e İpek’e tekrardan ablalık yapacağı o büyük adımı attırır. Selim’in yaşayacağı talihsiz kaza Ali Asaf’ın bir doktor olarak alacağı en zor karara sebep olur. Diğer tarafta yarım kalan evlilik teklifine cevap veren Eylül ve Ali Asaf için yepyeni bir hayat başlamaktadır...

BİR YORUM YAPIN 6

Medine 6 yıl önce

Eylul felc kalmayacak arkadaslar korkmayin sevgili kalp atisi izleyicileri

Toplam 1 beğeni

sema 6 yıl önce

Eylül felç kalırsa ali asala oğuz onunla daha çok ilgenirler ama kalmasın

Toplam 3 beğeni

kkkk 6 yıl önce

baş rolde o yüzden kalmaz bence

Toplam 3 beğeni

ece 6 yıl önce

kalp atisi cok guzel nolur bitmesin ve 15 bolum fragmani yayinlansin

Toplam 2 Beğeni

Irem 6 yıl önce

Eylül ferd kalacak mi

Toplam 3 beğeni

miray 6 yıl önce

ay inşallah kalmaz hayranıyım kalp atışınınnn

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun