Savaşçı 15 bölüm izle! Savaşçı 16.bölüm fragmanı ! Aslı ölecek mi?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, Kılıç Timi'nin kahramanlıklarını seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Savaşçı son bölümde; Aslı ve Kağan'ın uğradıkları bombalı saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi? Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Savaşçı 15.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Savaşçı 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi düşman karşısında büyük bir sınav verirken; Aslı ve Kağan'ın da aralarında bulunduğu yere yapılan bombalı saldırı yürekleri ağza getirdi. Peki, nefes kesen Savaşçı 15.bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 16.bölüm fragmanı 

Savaşçı 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 16.bölüm 15 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 15.son bölüm izlemek için tıkla!

Savaşçı son bölümde neler oldu? Savaşçı 15.bölüm özeti...

savaşçı son bölüm

savaşçı son bölüm

Öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaparken, Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getircek ve silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermeyecektir.
 
Albay Kopuz ise  karargahta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır. Fakat Kılıç Timi için zaman tükenmiştir...

BİR YORUM YAPIN 0