Yemin dizisi 33. bölüm özeti! Yemin dizisi 33. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'in 33. bölüm özeti yayınlandı. Çarşamba akşamı yayınlanacak olan bölümde, Masal’ın gelişi Emir ve Reyhan'ı birbirine yakınlaştırmaya başlar. Ancak Cemre'nin durmaya hiç niyeti yoktur. İşte Yemin dizisinin 33. bölümünde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen ve 32 bölümü geride bırakan iddialı dizisi Yemin'in 33. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Yemin’in Çarşamba akşamı yayınlanacak olan bölümünde, Masal'ın gelişi Reyhan ve Emir'in arasındaki buzları eritmeye başlar. İşte Yemin dizisinin 33. bölümünde yaşanacaklar! 

YEMİN DİZİSİ 33. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR!

Yemin dizisi

Yemin dizisi

Masal’ın konağa gelişiyle birlikte dengelerde de değişiklikler olmaya başlar. Reyhan ve Emir birbirlerine daha çok yakınlaşırken, bu durumdan rahatsız olmaya başlayan Cemre çareyi, Emir’in Reyhan’a karşı güvenini sarsmakta bulur.

Kötülük konusunda sınır tanımayan Cemre, Reyhan’ın aklına asla gelmeyecek bir şeyi onu yaşatmaya niyetlidir. Öte yandan Soner’e karşı sevgisizliği giderek artan Kemal, Leyla’ya karşı hissettiği duygularıyla yüzleşmeye başlar.

Setini polis basan Zalim İstanbul için şoke eden suç duyurusu!

İLİŞKİLİ HABER

Setini polis basan Zalim İstanbul için şoke eden suç duyurusu!

BİR YORUM YAPIN 1

Sabır 5 yıl önce

Diziyle ilgili düşüncelerimi ifade etmek istiyorum.(Yemin )dizisi izlediğim dizilerden ,Çok farklı ve güzel.Seviyeli,sürükleyici ve bizim değerlerimize de yer veriyor.De gerilerimize özen gösterildiği için ayrıca teşekkürler.