Yemin dizisi 39. bölüm özeti! Yemin dizisi 39. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 39. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Reyhan konusunda yaşadığı ön yargıların kurbanı olan Emir, yanlış bir adım atmaya hazırlanırken, Reyhan ise evliliğinde bir peri masalı yaşadığını düşünmektedir. İşte Yemin'in 39. bölüm özeti.

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen ve 39. bölümüne ulaşan dizisi Yemin'in 39. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı dizinin bu akşam yayınlanacak olan 39. bölümünde, Reyhan konusunda yaşadığı ön yargıların kurbanı olan Emir, yanlış bir adım atmaya hazırlanırken, Reyhan ise evliliğinde bir peri masalı yaşadığını düşünmeye başlayacaktır. İşte Yemin'in 39. bölüm özeti.

YEMİN 39. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi

Yemin dizisi

Emir'in Reyhan konusundaki ön yargıları, onu bir yanlışın içerisine düşürür. Reyhan’ın iyi niyetini görmemekte direnen ve kendisiyle serveti için evlendiğini düşünmeye başlayan Emir, alacağı büyük intikamda adım adım ilerlemektedir. Her şeyden habersiz olan Reyhan ise evliliğinde, bir peri masalını yaşadığını düşünmektedir.

Öte yandan Leyla, Soner’e yardım etme çabası içerisine girer fakat Kemal bu duruma karşı çıkar. Leyla hissettiklerini Kemal'e anlatma konusunda zorlanır.

Sen Anlat Karadeniz Meksika yolcusu

İLİŞKİLİ HABER

Sen Anlat Karadeniz Meksika yolcusu
Azra Akın: Artık dışarıya çıkarmaya başladım

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın: Artık dışarıya çıkarmaya başladım

BİR YORUM YAPIN 1

Yeminci 5 yıl önce

Ben bu sayfanın özetlerini çok beğeniyorum lütfen yemini özetlerini sürekli atarmisiniz

Toplam 1 beğeni