Aksesuar modası: "Uzun kemerler"

Kemerler, tüm kombinin havasını değiştirebilen ve kadınların en sevdiği detaylardan biridir. İşte sokak modasının da yeni gözdesi uzun kemerler...

Moda dünyasında her şeyin değişime uğramasıyla kemerler de farklı tasarım ve kullanımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Artık sokak modasında kemer modeli ve rengi dışında, kemerin uzunluğu, bağlama şekli ve kalınlığı gibi detaylar daha çok dikkat çekiyor. Günlük ve sıradan kıyafetlerin daha şık ve stil görünmesini sağlayan uzun kemerler, Gigi Hadid gibi ünlü isimlerin öncülüğünde sıkça kullanılmaya başlandı.

Oversize gömlek, kazak, dökümlü pantolon ve elbiselere farklı bir hava katan bu kemerlere, Vetements, Versace ve Gucci markaları vitrinlerinde yer veriyor. İlk etapta göze garip gelen bu trend, kıyafetlere kattığı şıklığın farkına varılınca vazgeçilmez aksesuarlardan biri oluyor. Ayrıca kemerin uzunluğunu ve modelini kendi isteğinize göre şekillendirebilir ve kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Sizde sezonun bir diğer trendi uzun kabanlarla bu kemerleri kombinleyerek trendi yakalayabilirsiniz.

Doğum sonrası baş ağrısının nedenleri

İLİŞKİLİ HABER

Doğum sonrası baş ağrısının nedenleri
Keçiboynuzu özünün faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Keçiboynuzu özünün faydaları
Beyaz sirke nedir? Nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz sirke nedir? Nasıl kullanılır?
Youtuber'lara vergi şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Youtuber'lara vergi şoku!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0