Dune 2 için kırmızı halıya çıkan Anya Taylor-Joy'un başörtülü prömiyer elbisesi gündem oldu!

Amerikalı yazar Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan Dune filminin devamı niteliğinde çekilen Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2'ni prömiyeri gerçekleşti. Yakında seyirciyle buluşacak olan filmin promiyerinde, oyuncular uzay temalı kostümleriyle dikkat çekti. En çok konuşulan isimlerden biri de başını örterek giydiği kıyafetle Anya Taylor Joy oldu.

Başrollerini Timothee Chalamet ve Zendaya'nın oynadığı ve oyuncu kadrosunda Florence Pugh, Austin Butler, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Javier Bardem ve Anya Taylor-Joy gibi isimlerin yer aldığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 adlı devam filminin tanıtımı için oyuncular kırmızı halıya çıktı. Anya Taylor-Joy'un ise filme der aldığı prömiyerde yer almasıyla öğrenildi. Ünlü oyuncunun prömiyerde giydiği elbise ise sosyal medyada çok konuşuldu.

ANYA TAYLOR JOY'UN PRÖMİYER ELBİSESİ GÜNDEM OLDU

27 yaşındaki Anya Taylor-Joy, yazar-yönetmen Denis Villeneuve'ün, Frank Herbert'in 1965 tarihli romanında uyarlanan ve 2021'de çekilen Dune filminin devam filminde yer alıyor. Ünlü ismin kostümü sosyal medyaya tartışma konusu oldu.

Dune 2 oyuncuları

Dune 2 oyuncuları

Gelinliği andıran krem rengi dökümlü elbisesi ve bir tür başörtüsüyle prömiyere katılan Taylor-Joy, Dior'un 1961 ilkbahar sezonundaki gelin görünümünü temel alan özel tasarımını taşıdı.

Anya Taylor Joy

Anya Taylor Joy

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ünlü oyuncunun kostümü sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım oyuncuya "Melek gibi olmuşsun" şeklinde yorumlar yaparken birçoğu ise oyuncunun kostümünü başörtüsüne benzetti. Ünlü oyuncunun tarzına çok sayıda eleştirel yorum geldi.

Anya Taylor Joy

Anya Taylor Joy

Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Anya Talor-Joy'un kıyafetine "Neden başörtülü?", "Beyazlar Müslüman kadın kılığına giriyor ama asla onlar adına konuşmuyorlar, evet Anya Taylor-Joy sana bakıyorum", "Anya Taylor-Joy 'burka' giydiğinde sorun yok, ama Müslümanlar bunu yaptığında..." şeklinde yorumlar yapıldı.

Param Yok Pulum Yok'un ikizleri Meral ve Zuhal kardeşlerin son hali görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Param Yok Pulum Yok'un ikizleri Meral ve Zuhal kardeşlerin son hali görenleri şaşırttı!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0